La un moment dat o să se obișnuiască, deși le este greu amândurora și va lua destul de mult timp. Maya simte gelozie acum, teritoriul ei tocmai a fost invadat de o altă pisicuță și nu îi e ușor să vadă cum o alinți și o îngrijești așa că nu te baza numai pe faptul că este matură. Maya simte acum nevoia să vadă că o iubești așa că ai grijă de ea, alint-o, jucați-vă împreună. În același timp trebuie să ai grijă și de puiuțul nou-venit. Dacă te apropii de ele prin joacă o să se înțeleagă mai bine, în schimb dacă le alinți pe amândouă odată o să fie și mai rău.
După ceva timp o să se obișnuiască, stai calmă. Cunosc cazuri în care la început nu se suportau și apoi au făcut pui.
Am și eu o motan, persană; x și-mi place mult să mă joc cu el, mai ales că e o fire nebunatică, nu cedează până nu mai poate.
Baftă la pisicuțe!
Am uitat sa mentionez ca mai am un motan(care are 4 ani si este "copilul" Mayei )si un caine (ciobanesc german), iar amandoi tolereaza puiul. Exceptie Maya . Nici nu ma gandesc sa renunt la vreun animal.