Cred ca are multa energie. ziua doarme ca vaca si noaptea se arunca si dupa sifonier. ma mai trezes eu noaptea si ma uit sa vad ce face. ea ma asepta p birou, cand vede ca mm ridicat sare pe mine mai e si neagra (ma raumatizat) dar ziua o iubesc
Parca vezi ca intr-o dimineata o fasesti in frigider mancand ar fi culmea) sau sa o vezi ca trage apa la toaleta
Iaa pai mi-am pus si eu pachetel pentru la scoala intro dimineata si la mbagat in geanta crede-ma ca pisica era juma bagata in geanta lingea senvisu
aia cu trasu apei ar fi culmea... nu o las, poate pica in wc si ramane traumatizata
Aham, se vede ca mai sunt si persoane care nu stiu sa aprecieze esenta raspunsului. tu te uiti numai dupa virgule si alte chestii
stiu unde am gresit. doar k nu mi-am anintit cum se scrie sandwich si mi-a fost lene sa caut, asta nu iti da dreptu sa ma crititi. nici macar nu m-ai ajutat cu un raspuns la intrebare
Cum so dau ara? e fataaa
nu vreau sa ma trezesc cu 7 pisoi la fel de nebuni k ea
Nu este idioata... cum ai zis tu..chiar acum ai jignit-o! Este foarte energica + jucausa.
E activa noaptea sau vrea sa iasa afara. Al meu mereu miauna noaptea si nu pot sa dorm dar nu il las afara ca umbla dupa curve si se bate cu motanii.
Bună.
Ai o pisicuță tare jucăușă, nu uita că este un animal de noapte, ziua ea mai mult doarme!
Pa, pa.