anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pisica mea nu are jucarii n-am bani mama nu-mi da ce jucarii ii pot confectiona?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Un ghem.
Sau poti lua o bucata de material si il faci ca pe o mingiuta.

10 răspunsuri:
| ItachiUchiha a răspuns:

Lui cosmynass trebuia sa ii dau funda ii dau vot atunci.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Un ghem de lana.

| ImiUrascViata a răspuns:

Eu legam o sfoara de o minge de tenis deoarece se poate ineca cu acel ghem, asa o minge de tenis nu are cum happy! Daca nu te joci cu ea cu o sfoara legata de hartii sau bucatele de plastic. Sau ii dai un dop de sticla dar sa nu-l manance ai grija.

| lascuiulian92 a răspuns:

Un ghem big grin

| Bobbless a răspuns:

O mingiuta? din ata happy

| cosmynass a răspuns:

Poti sa-i dai in primul rand un ursulet care sa-l muste la greu,poti sa mototolesti o hartie micuta si sa i-o arunci,poti sa iei o lanterna mica,un laser sau ce gasesti prin casa si sa te joci cu ea,poti sa gasesti o cutie de carton si sa o pui acolo (motanul meu a facut-o praf),poti sa legi o ata mai groasa de dulap,usa,etc., iar de un capat sa pui ceva usor spre greu, poti sa iei un material de stofa sau ceva ce poate fi zgariat si dupa sa o pui pe undeva la indemana pisicii, poti sa iei un cablu inutil si sa il dai.
Motanului meu daca ii pui o batista sau ceva pe spate incepe, de asemenea, sa se joace. Poti incerca si asta.
SPer ca te-am ajutat.

| LiveStar a răspuns:

-ghem de ata
-mingiute din folie de aluminiu(folosite pentru gatit)

| helene96 a răspuns:

Buna poti sa ii faci o minge din hartie sau dintr-un ciorap sa il arunci si ea sa fuga dupa ea... sper ca te-am putut ajuta

| helene96 a răspuns:

Poti sa ii faci o minge din hartie sau dintr-o soseta...si sa o arunci si ea sa fuga depa ea. sper ca te-am putut ajuta

| helene96 a răspuns:

Poti sa ii faci o minge din o hartie sau soseta sa i-o arunci si ea sa o prinda... sper ca te-am putut ajuta

Întrebări similare