| AnonimGirl a întrebat:

Pisica mea trebuie spalata pe dinti? Eu ii dau mancare pentru inalbirea dintilor. Mai trebuie s-o spal? Daca da, cu ce fel de pasta de dinti? Cum se numeste pasta cu care trebuie s-o spal?

12 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna AnonimGirl,
De periat se pot peria cu ajutorul unei paste de dinti speciala pe care o poti lua din unele farmaciile veterinare (nu toate le vand pentru ca unele sunt destul de scumpe si nu se cumpara). Periatul dintilor insa nu este obligatoriu, doar unor pisici de rasa care sunt predispuse unor afectiuni a dintilor, dar de obicei fecalele pisicii rezolva aceasta problema.
Daca tu chiar vrei sa faci acest lucru, poti, dar e o pierdere de vreme daca nu are dintisorii sensibili. Ce rasa de pisica ai?
Dupa periaj, pisica nu trebuie "clatita" cu apa. Aceasta va inghiti pasta care nu ii va face niciun rau stomacului atata timp cat folosesti pasta speciala.
Pa, pa

Apache
| Apache a răspuns:

Am trait sa o aud si pe asta ...sa speli mata pe dinti...
nu frate.nu o speli...

| DemonicaMrx a răspuns:

Draga mea o pisica nu trebuie spalata pe dinti nici un animal nu trebuie spalat pe dinti ea pisica ta nu este ca si tine obligata sa se spele pe dinti. daca noi nu ne-am spala pe dinti am fi f.f. urati cu dinti aceeia.
funda? big grin

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu ma intreb altceva: cum dracul o convingi sa scuipe pasta aia de dinti si sa se clateasca?
Nu, mai bine, ii pui o proteza totala si ii scoti din cand in cand proteza s-o speli? Si i-o lipesti pe urma, cu Corega.

| elenutza27 a răspuns:

Nu, nu este necesar sa ii speli dintiilaughing

| will_4908 a răspuns:

Am imprastiat cafea pe monitor cand am citit...

| sergiu_2449 a răspuns:

Spalo cu after shave.laughing cum sa speli mata pe dintiirolling on the floor

| VicTeodor a răspuns:

Nu,stai linistita, este de ajuns sa ii dai mancare pentru inalbirea dintilor, pisicile de obicei se ingrijesc singure de fel...dar totusi... daca t-i se pare ca are probleme serioase intreaba un medic veterinar.

| NoShit a răspuns:

Cu pasta de dinti numita iarba.

| PisyKiss a răspuns:

Nu nu cred ca trebuie so speli pe dinti/:).Dar daca totusi vrei so speli pe dinti, spalo cu pasta ta de dinti sau verifica site-ul acesta: http://www.animale-iubite.ro/cum_sa_cureti_dintii_pisicii-a119.html

| mriuls a răspuns:

Nu este necesar sa o speli pe dinti poti sa ii cumperi oase din acelea ca si la caini ajuta la inalbirea dintilorwinking big grin

| watermelon a răspuns:

Da...trebuie spalata pe dinti.cum sa nu.cu pasta ta de dinti si sa nu uiti de apa de gura pentru o respiratie fresh.Nu e nevoie sa speli pisica pe dintitongue