Bună.
Du-i la țară, întreabă prin jurul tău dacă vrea cineva pui de pisică, etc.
Pa, pa.
Ohoooo n-am innebunit inca
tataie omoara pisicile! trist dar adevarat.
Eu as lua unu daca nu as pleca de acasa numai ca nu imi permit mai ales conteaza orasul unde locuiesti. Le duci la gradina zoologica.
Brasov dar eu plec pe camion si nu ramane nimeni ca sa aiba grija de ei, daca eram pensionar ma multumeam cu unu.
Buna!
Poti sa incerci sa-i vinzi pe un site de vanzare de animale domestice. ( cum ar fi: http://www.eanimale.ro/anunturi/caini/vanzari/ ). Poti sa cauti o familie\fata\baiat( oricine) care vrea un catel ( indiferent daca stai la sat sau oras, dar ar fi mai usor la sat). Intreaba-ti prietenii daca vor un catelus. Ii poti duce la un adapost. Ii poti pastra.
Sper ca te-am ajutat :)
Hehe. si eu sunt tot din Ploiesti. dar. vezi tu. am deja un motan, si nu cred ca ai mei mai vor unul. in plus trebuie sa astepti mai intai ca puii sa creasca putin. apoi ii poti da cuiva care vrea o pisica, poti sa dai anunt prin ziare sau oriunde, daca nu aveam unul poate iti luam eu un pui ) ghinion! bafta! funda?
Umh,pai fa-o sa inteleaga ca sunt inca mici, nu poti sa ii dai de indata pur si simplu au nevoie de mama lor pentru a creste putin, si da asta ar insemna ca trebuie sa fii si responsabil/a pentru ei insa cred ca mama lor te va ajuta nu trebuie decat sa ii lasi sa creasca ...si sper ca mama ta sa inteleaga daca ii explici, pana mai cresc o sa dureze ceva deci nu ar fi bine sa pui chiar acum anuntul. cand se fac mai maricei imediat pui date despre ei si cine va vrea si o sa vada anuntul cautand pisici ii va lua /sau o sa ia unul. depinde cat de multi vor fi, asa am gasit si eu un catelus in ziar si acum face parte din familie pentru ca m-am indragostit imediat cum l-am vazut in anunt
Hei Gdeni! ai putea sa-i vinzi sau sa-i dau cuiva dar sa ai grija ca puii a nu fie chinuiti...asta e parerea mea!