Trebuie sa i-o pui cu forta. Dar ai grija sa nu o strangi prea tare dar nici sa nu fie prea lejera.Trebui sa-ti incapa un deget lejer intre gat si zgarda! Daca o lasi prea slaba poate sa-si bage laba intre zgarda si gat si sa ramana intepenita asa, incercand sa scape de ea.Sa nu cumva sa fixezi cu altceva decat cu catarama din dotare zgarda. S-a intamplat ca pisica sa se spanzure agatata intr-o creanga de popac, care i-a intrat sub zgarda! Daca este asa cum a facut-o producatorul, in caz de nevoie se desface! In legatura cu mirosul, eu le-am luat o data la ale mele asa ceva care avea miros de eucalipt! EU nu puteam sa stau langa pisici, atat de tare era mirosul, dar'mi-te saraca mata, care avea zgarda langa nas! Daca este asa, lasa zgarda 1-2 zile scoasa din ambalaj sa se mai imprastie mirosul, ca nu ala o apara de purici!
Nu i-o pune daca nu o suporta, ce rost are sa o chinui. si biluta mea a facut la fel, i-am pus-o si nu stiu cum a facut de era sa se spanzure cu ea, si nu i-am mai pus-o. cumpara picaturi din acelea care se pun la ceafa pisicii
Si mie mi s-a intamplat la fel. In final am aruncat zgarda pe geam
Nu cred ca o sa mearga. Pisicile avand simtul mirosului foarte ascutit normal ca o sa refuze sa poarte zgarda, care are un miros destul de puternic.
Ma rog, totusi incearca, roaga pe cineva sa te ajute, sa tina pisica in timp ca tu ii pui zgarda. Sa nu o strangi prea tare dar nici sa poata baga labuta acolo si sa traga pana se spanzura . Poate se va obisnui cu mirosul.
Pff trebuie sa aPlici FORTA ca asa am facut si eu
Sau eventual cand mananaca sa i-o strecori usor pa dupa gat si sa O strangi cat de tare poti
Roaga pe cineva sa te ajute. De obicei ai grija sa ii ti capul imobilizat si labutzele.
Nu trebuie zgarda ca am si eu caine dar i-am pus parakil si le-am pus si la pisicile lui bunica
Eu i-am spus ca e un lanțișor foarte scump pe care l-am moștenit de la un cumătru.
Îl poartă cu mîndrie și în ziua de azi.
Pai depinde si de varsta pisicii, daca e mai mare si nu s-a invatat pana acum iti va fi un pic mai difcil, dar perseverenta va functiona. Trebuie sa te ajute cineva sa o ia in brate si incet sa ii pui tu zgarda.Nu trebuie sa o sperii cand i-o pui la gat, pentru ca va tinde sa incerce sa o dea jos. De asemenea ai mare grija sa nu o stranga prea tare. Succes
Ane758 întreabă: