anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pisicile sunt animale de companie bune?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Da, pentru unele persone pot spune ca da.

Dar mie sincer niciodata nu mi-au placut pisicile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaa..sunt foarte dragute si haioase big grin. Eu am 3 animale, un canar (pasare) si 2 pisici. Iti recomand sa-ti si canar desigur sunt foarte adorabili.Si la pisici sa stii ca sunt foarte dragute si alintate puppy dog eyes. Si da sunt intr-un fel cele mai bune animale de companie. Iti sugerez sa-ti iei una happy.

| BellaVampire a răspuns:

Hey!
Pisica de casă, pisica domestică sau mâța este un mamifer din ordinul carnivorelor, familia Felidae, subfamilia Felinae (feline). Este alături de oameni de peste 9500 ani și în prezent este cel mai cunoscut animal domestic în toată lumea. Pisica este foarte apropiată de pisica sălbatică europeană (Felis silvestris silvestris), ca și de pisica sălbatică africană (Felis silvestris libyca), împreună formând o unică specie: Felis silvestris (denumirea de Felis catus nu mai este valabilă. Prejudecata legată de pisici planează asupra solitarității sale, fiind un animal nesociabil. Acest concept este înlăturat de un studiu efectuat în anii '70 de către David MacDonald, cercetător la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Studiul a indicat faptul că o femelă este mai predispusă să stea cu o felină înrudită decât cu o alta din altă linie. Cercetătorul Randall Wolfe susține că acest lucru nu se manifestă și către partea masculină, indiferent de proveniența genetică a acestora.

| RockableHu a răspuns:

DAAAAAAAA... sunt foarte pufoase si foarte dragalase

| niculita4tpu a răspuns:

Da, sunt animale bune de companie - spre deosebire de caini, nu trebuie sa le scoti pe afara la 7 dimineata laughing

| Singlewolf a răspuns:

Da sunt grozave;;; dar depinde ce crezi tu

| CheraBogdan a răspuns:

Eu unul nu as vrea sa am pisici ca animale de companie, sunt enervante cand incep sa miaune, mai ales cand vrei sa dormi.

| yoana22yoana a răspuns:

Da! Sunt dragastoase, frumoase si sunt usor de intretinut.Eu am trei acasa si le iubesc foarte mult! Ti-as sugera sa iti iei macar una.