Nu te speria nu e otrava :0 era mort din prima zi.Are paraziti sigur se trateaza cu medicamente si injectii
Acelasi lucru mi s`a intamplat si mie, doar ca eu am catel si am dus`o urgent la doctor, diagnosticul a fost ca mirosise ceva otravit deoarece avea nasul umflat si la cateva zile o prietena a mamei ne-a sugerat ca in datiile urmatoare sa ii dam albus cu otet, dar mai bine ai consulta un doctor
Eu nu stiu dar duo la veterinar poate sa otravit sau cauta pe google. sau poate are un simptom de besastva!
Du-o la un medic si zii ca i s-a blocat un obiect in stomacul ei caci eu tot am pisica si s-a intamplat la fel
E o problema foarte intalnita la puii de pisica.Si mie mi s-a intamplat la fel.Am fost la veterinar si mi-a spus ca este o problema la stomac care nu ii functioneaza corespunzator si ca nu se poate face nimic(din nefericire)...dar poate cine stie la tine poate avea altceva...
Are paraziti interni, du_te la farmacia veterinara si cere albendazol sau ceva similar.
Baga-ifurtunul de la dus pe gura si da drumul la ambele robinete la maxim! Niste spalaturi ii va face bine
Si tie ti-as face la fel. Tot un animal esti si tu!
Buna...doar medicul veterinar te poate ajuta, o sa-i dea niste medicamente pentru ca si catelul meu a facut o perioada asa, norocul meu a fost ca m-am dus cu el cand trebuia si a scapat. acelasi lucru iti spun sa-l faci si tu cu pisica ta.
Deniissel întreabă: