| Andreea_8014 a întrebat:

Pisicutele mele care au o luna si doua zile. Dar din pacate eu stau la tara si pisica i-a fatat in leasa.Acolo e curent si li s-au lipit ochii. I-am dat cu ceai de musetel dar peste cateva ore li s-au lipit iar.Mentionez ca am auzit ca nu-i bine sa ii iei de unde i-am fatat ca pleaca pisica. Mi-e mila de ei ce pot face sa nu li se mai lipeasca ochii?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se nasc, cu ochii lipiti. Ii deschid mai tirziu. Nu trebuie sa-i speli cu musetel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)Asa sunt ochii lor..de la un timp ii vor deschide singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca au o luna deja trebuiau sa aiba ochii deschisi, ori ai incercat tu sa le deschizi ochii in primele 3 zile? ceaiul de musetel este bun si serul fiziologic, dar trebuiesc curatati ochii de cateva ori pe zi. uneori se pot infecta, dar asta inseamna ca au sistemul imunitar la pamant. daca le muti locul, pisica o sa caute sa ii duca inapoi la culcusul unde au fost fatati.

| miry a răspuns:

Ii poti unge pe ochisori cu unguent oftalmic se gaseste la farmacii

| Andreea_8014 explică:

Stiu, dar au deschis ochii doar ca li se lipesc. Unii ai ochii curati unii ii au lipiti...

| Ben. a răspuns:

Lasa-i in pace.se descurca ei. or sa-nvete sa se spele singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa mai animalele in pace, nu le mai chinui. Ti-am zis ca or sa deschida ochii mai tirziu, asa se nasc ele. Ce ai? Vrei neaparat sa vada cine le e stapinul? laughing