| madutzaa19 a întrebat:

Pisicutza mea a plecat de acasa crying oare vine inapoi? are doar 5-6 luni sad am mai lasat-o pe afara dar nu a plecat, dar acum 3 zile nu am mai vazut-o.

Răspuns Câştigător
| shadybaby a răspuns:

E normal sa "dispara" asa la varsta asta, fiindca de obicei femelele intra in calduri pentru prima oara la varsta asta, insa exista si posibilitatea sa fi fost prinsa de cineva sau sa fi patit ceva. Sunt sanse sa se intoarca, motanul meu a plecat odata cand am fost si eu plecata timp de aproape 10 zile, si nu a venit inapoi numai dupa ce am ajuns eu acasa.Deci,sper sa se intoarca pisicuta ta!

9 răspunsuri:
| Alinutaaaalina a răspuns:

Pisica mea venea la o luna acasahappySerios!

| Ahlexxa a răspuns:

Pai speranta moare ultima happy sper sa vina cat mai curand sau ai ptea chiar sa o dai disparuta si sa pui poze :* succes

| Roxy_9585 a răspuns:

Daca nu se intoarce, invata ce este de invatat...nu mai lasa pisica(daca o sa iti mai iei vreodata) afara sau cel putin asigura gardul astfel incat sa nu poaa pleca din curte. In plus, daca era castrat nu se intampla asta.

| Lili767845 a răspuns (pentru Roxy_9585):

Trebuie sa fii incuiat la minte sa ti inchis un animal intre 4 pereti :\ Au dreptul la libertate!

| PlumaDeCondor a răspuns:

Daca a disparut numai de 3 zile sunt sanse sa se intoarca, insa daca nu vine in maxim o saptamana s-ar putea sa nu mai vina sau daca nu mai stie drumul inapoi ori a ramas blocata pe undeva.

| Gabriela_1214 a răspuns:

Ar trebui sa o cauti prin zona. o pisica asa de mica nu poate ajunge prea departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Multi oameni isi tin pisicile afara ca sa faca ce vor ele. Asa acea si bunica mea iar pisica venea cand trebuia sa manance si la culcare. Chiar nu stiu de ce nu iti mai vine pisicuta, dar sigur se va intoarce. ( Sa speram ca nu o s-o fure nimeni). Poate o sa se intoarca cu niste puiutzi laughing. Succes!

| Bia1Trice a răspuns:

Bună! Eu am grijă de un pisic birmanez la 6 luni a disparut 2 zile iar cand s-a întors era slab si fără zgardă, cred că era prins undeva. Am un motan care vine acasa dupa fiecare 6 luni dar este în stare bună. Vorbește cu vecinii sigur au văzut pisicuța! te rog să imi spui cum decurge situația sper să vină înapoi. Bye Bye big grin

| madutzaa19 explică:

Am cautat-o, am pus afise la vecini in posta si nimic sad sper sa vina