| RalucaSahnada a întrebat:

Pisoiul meu a inghitit o moneda de 50 de bani si acum nu stiu ce sa fac.De unde stiu daca a eliminat moneda? Va rog sa ma ajutati! (am mai pus o data aceasta intrebare, scuze, dar am nevoie de ajutor!)

8 răspunsuri:
| SnowBella a răspuns:

Singura solutie este sa o duci la veterinar, nu poate elimina moneda in niciun fel.

| Spitz10 a răspuns:

Pai prin eliminare intelegi ca a digerato sau a scapat de ea in natura? Pai daca e pisoi mic nu cred ca a pututo scoate, si nu stiu daca metalul se poate digera, dar ar avea dureri daca nu ar fi scos-o. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| GregHouse a răspuns:

Cum iti dai seama daca a eliminat-o? Pai e o singura cale de iesire. Materiile fecale trebuie verificate.
Dar de asemenea, moneda s-a putut bloca de-a lungul intestinelor si poate provoca o obstructie. Mai bine mergi la un veterinar.
Sanatate!

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Du-te cu motanelul la veterinar pentru ca moneda e cam mare si vezi ce spune el. Ai grija de el si mult noroc! Sa-mi spui daca s-a rezolvat ok? Pupici multi! :*

| ChristinneK a răspuns:

Daca e mic imposibil sa o poata scoate iar metalul nu se digera sunt destul de sigura e totusi metal. Daca nu a eliminat-o va incepe sa vomite si se va vaita de dureri.