| lola_2540 a întrebat:

Plang! plang! acum cateva minute l-a calcat masina pe catelusul meucrying. ce e bine e ca nu a mutir. a alergat si a intrat in curte. poate merge, deci. poate alerga. dar are o problema la un picior. i-a curs sange, ce-i drept nu mult, dar a curs.maine mergem cu el la veterinar. (plus ca are niste zgarieturi), inclusiv pe boticcrying. maine mergem la veterinar. dar imi este foarte frica.nu vreau sa il pierd! e si destul de mic(app 1 an). oare ar putea pati ceva(din cauza piciorusului?) va implor, cine a trecut prin astfel de intamplari, caini sau pisici, dar ai vostri, ce s-a intamplat? i-ati dus la veterinar imediat? eu l-as lua acum in brate si as merge la un medic. dar nu pot.sunt mica(12 ani) si nu ma lasa parintiibig grin dar au zis ca o sa il duca maine.(eu voi fi la scoala). sper sa se faca bine! poate ma consolati putin...sunt atat de speriata!

15 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu i se va intampla nimic! Cainii sunt foarte rezistenti! Fiul meu a gasit unul maidanez calcat de masina cam de vreo luna. Nu putea sa stea in picioare, cred ca avea si piciorul rupt si era foarte lovit la sold. I-a fost mila sa-l lase in strada, nu l-a dus la veterinar, ci l-a pus in curtea unei firme si i-a mai dus cate ceva de mancare si apa. Acum e bine, s-a vindecat singur si iese deja si cutreiera iar orasul!

| UnicornsAreLove a răspuns:

Majoritatea cainilor din nefericire se incurca in accidentele rutiere si de obicei ies cu rani dar raman in viata! In alte tari cum se vede un caine ranit chiar si politia il duce la veterinar sau unde e RSPCA ii vad ii ingrijesc si daca se poate ii dau spre adoptie.Va trai stai linistita si esti o persoana minunata unii lar lasa in gradina sa moara.

| NoName1234 a răspuns:

Ionnelu minteeee, nu i se va intampla nimic ei sunt rezistenti!
Dar poate are ceva pe dinauntru mai bine fa tot ce poti sa iti convingi parinti sa il duci azi!
Chiar daca nu e ceva grav ar putea sa sufere din caua dureri!
Nu te speria dar roagati parinti sa il duci azi!
crying Imi pare rau pentru el! crying((

| baru a răspuns:

Sall. Esti un om minunat, si Dumnezeu te va ajuta. Catelusul tau, sunt sigur ca se va face bine. Eu am patit la fel, numai ca al meu, amurit pe loc. A fost calcat tot asa de o masina. Totusi, trebuie sanu uitam, ca totul este trecator. Nimic, si nimeni nu dureaza o vesnicie. Primeste binele ca si raul, cu aceeasi intensitate. Eu sper, sa se faca bine. Doamne ajuta. Pa

| Minks a răspuns:

De la picior nu prea are ce sa se intample. Dar sa nu aiba vreo hemoragie interna. Dar nu te agita degeaba, aflii maine la medic. Nu te speria.

| Minks a răspuns:

Ionnelu : Prietene, esti prost facut gramada. Dupa ce ca saraca a plans de speriata ce era o mai agiti si tu. Sa iti fie rusine, nesimtitule.

| MisSToXiC a răspuns:

Stai linistita! e totul in regula>>>winking alti maidanezi deafara cum ii calca masinile si cum mananca din gunoie si au o gramada de paraziti (interni, externi) sa ti se faca bine micutul tau si sa creasca mare!

| cristianorudi7 a răspuns:

Teie-ti venele

| shadovv a răspuns:

Daca poate alerga nu are nimic... Am vazut un caine care dupa un accident a ramas doar cu 2 picioare. Era perfect sanatos si PUTEA ALERGA! Totusi exista posibilitatea ca ionnelu sa aiba dreptate.

| AnaBejenaru a răspuns:

Mie imi vine s plang, ca am si eu o catelusa si a trecut prin aceeasi problema, dar am mers repede cu el la veterinar si acum e bine, nu-ti fa griji tu dul la veterinar si totul va fi bine

| Seth_1218 a răspuns:

Daca zici ca a alergat ca sa intre in curte si poate merge inseamna ca nu va pati nimic. Veterinarul o sa-l faca bine. Crede-ma^^

| Mihaelaa98 a răspuns:

Ionnelu minte m-l ascultawinking

| Dacianna a răspuns:

Pisicutza mea de cateva luni a cazut de la etjul 2 asta vara ( si sa nu credeti ca e bine, era cred mai bine daca cadea macar de la un etaj mai sus 3 de preferat) si am dus-o imediat la veterinar sa nu aiba ceva interior si tata nu prea vroia asa ca am dus-o singurawinking nu te speria ptk din ce ai zis nu are ceva grav la exterior dar sa nu aiba ceva in interior. mai bine ai duce-o la veterinarwinking

| nirvanacartof a răspuns:

Buna numele meu este Maria si am o catelusa bichon havanez de 1 an pe nume Lucy.Intr-o seara eram la calculator cu ea in brate si -am scapat-o a inceput sa schelalaie nu vroia sa stea pe picioare.Pana la urma a stat in picioare si cand sa mearga schiopata era 8 seara iar veterinarul ei inchide la ora 9 asa ca am fugit repe la doctor. Din fericire:] nu a patit nimic. Dar, totusi a schiopata vreo luna.Nu imi amintesc daca am spus ca atunci avea doar 4 luni.

Inca ceva

Odata cand am mers ij parc m-am intalnit cu o babuta care isi astepta cainele pe nume Nero care era in calduri atunci si l-am gasit in parc am pus niste colegi de ai mei sa sa il tina acolo. Dra normal ca nu au putut la cat de crizat era.Am fugit imediat la vecina mea si i-am spus.Pe drum cand mergeam(deja se intunecase iar babuta e operata la ochi si nu vede a trebuit sa o tin saraca de mana), Nero a trecut pe langa noi.Nu s-a uitat in stanga sau in dreapta si la calcat masina sa rostogoli cam 1 metru, eu pe moment am inceput sa plang, si s-a dus la scara si astepta acolo. Spre mirarea mea si a tuturor Nero nu a patit nimic chiar daca e un pechinez afurisit eu sunt singura din bloc care nu o latra.

Sper ca te simti mai binehappy. Si eu am patit la fel si am plans o gramada mai ales ca Lucy era mica si 2 zile nu s-a miscat din cos.Acuma e forte jucausa si pupacioasa. Funda:d?

| ionnelu a răspuns:

E clar. Nu mai are mult de trait.
Sorry.