Dupa parerea mea nu este un animal de tinut pe langa casa :p mai ales daca mai ai gaini... sau alte animalutze :d
O vulpe
Sa stii ca [,] daca ai pui, gaini, curci etc. o sa "scap" de ele daca alegi vulpea ca animal de companie.
Da! atunci cand e pui, poti si un tigru, urc, etc... dar cand vor creste mari degeaba s-au obisnuit cu tine k apare instinctul animalic...acum e tot mai frecvent la oameni
O vulpe ca animal de companie? lol. Nu prea cred ca o sa stea, dar poti sa incerci.
De ce tocmai vulpe? De fapt sunt persoane care au ca animale de companie porci, asa ca ce ma mai mir! Incearca si spune-ne si noua.
Iti recomand filmul:'Vulpea si copilul (2007)'. E un film francez si e tocamai ce tu ceri... sper sa apuc sa il vad si eu, si apoi sa imi iau o vulpe
E posibil sa fie protejata de lege...nu cred ca ai voie in primul rand sa tii o vulpe, sau un urs...la politia si legile noastre e posibil sa faci puscarie ca ai rapit o vulpe din mediul natural...plus ca daca o scapi, aia face ravagii pentru ca e salbateca... Sfatul meu e sa-ti iei un caine vagabond care seamana cu o vulpe, sunt destui.
Vulpe de ce vulpe si nu un caine, un caine e un bun animal de companie dar o vulpe nu as prea crede
Eu stiu ca e buna de companie! dar numai pentru doamne si in special cea argintie.are blana mai cool.(guler, caciula.etc)
LoL.vulpe ... poti sati 'cumperi' o vulpe ... dar ai sa vezi ca nu miroase a florile din parc
anonim_4396 întreabă:
sugarbabyM întreabă: