Eu am porcușor de guineea. Și eu am fost pusă în situația de a alege, cu un hamster totul e mai simplu, fiind un animal mai mic și cușca este mai ieftina, mănâncă mai puțin, dar trebuie sa ai în vedere ca au o durata mai scurta de viață decât porcușorii de guineea. Porcușorii trăiesc în medie 6 ani în timp ce un hamster bine îngrijit trăiește în jur de 2 ani. Nu e nevoie de șampon special pentru ca nu trebuie spălați precum cainii și în plus se spală și singuri. Hamsterii sunt puțin mai ușor de intretinut dar trebuie sa ai în vedere durata de viață precum și faptul ca te vei atașa de el în 2 ani. Porcușorii de guineea sunt foarte dragastosi și învață repede. O data ce s-a obisnuit cu tine te va chema sa te joci cu el și se va bucura când vei ajune acasă. Al meu se trezește dimineața la aceasta ora cu mine și imediat ce aude zgomot în casa "cerșește" atenție. Și intr-un caz și în altul va trebui sa le faci curat pentru ca miros destul de puternic. Dacă alegi hamsterii ideal ar fi sa iti iei un mascul pentru ca se adaptează foarte ușor sau o pereche dacă vrei pui. Nu îți recomand 2 băieți pentru ca sunt foarte teritoriali.
Am ales porcusor.Am o intrebare, se va intelege cainele meu cu porcusorul?
Cu siguranță se vor înțelege dacă le vei da timp. Porcușorul meu se înțelege de minune cu pisica. Având în vedere ca stau intr-un apartament pentru pisica mea apariția porcusorului a fost ceva wow. Din prima zi în care l-am adus acasă a fost interesata de el. Sunt foarte buni prieteni. La început iți recomand sa nu îi lași singuri și sa se vadă dor în prezenta ta, cu timpul vei vedea tu care este "relația" lor. Sper sa fi fericita cu procusorul tău.
Sunt baiat.Dar dega am ales un raspuns, pentru tine sper ca va fi de ajuns ca iti dau eu o funda. Sper ca o sa ti minte aceasta funda.Imi pare rau ca un pot de si fundite de argint si de bronz.sa sti ca tu ai merita funda.
Sunt fericita ca te-am ajutat și scuze pentru confuzie.
Nu e nimic se mai intampla pe internet.
Porc de guineea.
Initial 150 ron cu tot cu porc, cusca, biberon apa, rumegus, tavita mancare, mancare, sampon,
Dupa 30 ron lunar.
In caz ca mai ai nevoie de vet ceva mai mult. Ai grija de unde il iei sa fie sanatos.
Un Hamster e ma usor de intetinut si mai ieftin. sampon special? Cine ti-a spus tampenia asta? Daca ti-a spus cea de la magazin e clar. Nue xista sampon special, ele se spala singure si le faci chiar foarte rau daca vrei sa le cumperi samponul pentru ca ele au nevoie de propiul ulei pe piele, air daca le speli acel ulei se usuca pielea si se irita. Chestiile alea sunt facute sa spele banii.
Eu am 2 hamsteri baieti dar te sfatuiesc sa nu iei 2 baieti sau 2 fete pentru ca vor incepe sa se bata pana vor muri. mai bine iti cumperi un porcusor de guineea
Deniissel întreabă: