Depinde Cum Ii Inveti. Eu Cand Am Avuto Pe purcica mea stiam ca ei nu beau apa, in schimb dupa cativa ani am aflat ca beau apa dar eu daca am invatat-o fara apa era normal sa nu bea. nu pasteste nimic dar ai grija cand ii faci baitza sa nu. i intre apa in urechiuse. sa revenim la intrebare : daca rontaie hartie nu are nimic a mea a rontait la greu si hartii si cartoane incearca sa. i dai tot felul de legume o sa.si revina, da. i patrunjel morcov, marar, din astea.
Ardeiul gras e eficient in cazul incare nu reuseste sa bea apa cu pastilele. Sper sa-i treaca:*
Nui da pastile am avut si eu porcusor de guineea, si mami ii freca apa minerala cu galbenus fiert de ou si ii dadea, acum nu mai stiu de cate ori dar stiu ca asta ii dadea.
Dizolva-i in apa 2 pastile Dulcolax. maseaza-i burtica timp de 2-3 minute dupa care du-l undeva la aer.de ex pe balcon. dar trebuie sa stea cu capu in sus o vreme ca gravitatia sa-si faca efectul asa ca iti recomand sa-l legi de un bat care il infigi intr-un ghiveci cu pamant sau il pui intr-un borcan. dupa care trebuie sa astepti... maine pe la 12 ar fi ideal ca la 19 seara sa obtii rezultatul scontat