| nuritza a întrebat:

Porcusorul meu este foarte bolnav, mai exact nu stiu ce are, de aseara nu mai scoate un sunet, va rog ajutati-ma, avea tubul de la apa infundat, si nu stiu de cat timp nu a mai baut apa.Acum sta culcat...si isi asteapta moartea. Nu pot sa il duc la veterinar deoarece este duminica! Va rog, aveti vreo idee? Nu vrea sa manance si sta culcat cu capul in rumegus. dar respira...si ocazional mai da un oftat.de azi dimineata plang! Va rog ajutati-ma.am numai 11 ani! VA ROOG!

Răspuns Câştigător
| Black a răspuns:

Salut!
Cabinetul Veterinar e deschis si duminica
Partea nasoala e ca esti nou pe TPU si ca dureaza pana iti sunt aprobate intrebarile... u ai postat-o duminica si a aparut abia marti sad trebuie sa strangi peste 20-30 de raspunsuri ca sa nu mai ai nevoie de aprobare. sa trecem peste asta
Tu cand ii faci curat nu ii pui si apa? lol? nu ai vazut ca apa ramane la acelasi nivel? pentru ce ti-ai luat animal daca stii ca nu poti avea grija de el? banuiesc ca nu i-ai mai dat atentie de ceva timp din moment ce ai constatat ca se simte rau abia duminica... pentru ca nu i se face rau brusc, incepe putin cate putin...
Nu stiu ce vei gandi despre ce iti scriu eu la cei 11 ani ai tai... probabil nu ceva de bine... in fine
Daca stii ca nu esti capabil sa ingrijesti un animal si sa te bucuri de el, NU ITI MAI LUA UNUL.
Multa lume isi cumpara cate un animal pentru a fi ei mai fericiti... nu e asa... trebuie sa cumperi animalul pentru a il face pe el fericit, pentru ca fericirea ta vine odata cu al lui. vezi? el nu e fericit, iar tu plangi ce e bun in asta? nimic
Noi nu avem ce sa ii facem... du-l la vet daca nu e prea tarziu...

3 răspunsuri:
| ChibiRose a răspuns:

Da-i lichide

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Foloseste seringa si toarna`i cu atentie apa sau lapte.straight face
Stiu din experiente, am unul si bea ca porcu` din seringa ca e prea smecher sa bea singur.
Si, NEAPARAT, du-l la doctor, doar stii "incercarea moarte n-are" dar imi e greu sa cred ca e deshidratatstraight face al meu a stst la inceput o luna fara apa ca nu staim ca beau apa si...thinking
I-ai dat morcovi sau numai mancare uscata? Daca i-ai dat numai mancare uscata, banuiala ta e adevaratastraight face
Sa postezi aici o veste despre purcelusul tau, sper ca o sa se faca binesad
Sa-ti traiasca!

| pelu a răspuns:

Va muri! Daca e sa moara ia`ti altu si fi mai atenta!