| asd89asd a întrebat:

Pot sa dau lapte prins unui catel shar-pei? Ce as putea sa-i dau sa manance? Cum sa il fac sa nu mai faca prin casa

Răspuns Câştigător
| Anduta_1569 a răspuns:

In primul rand,laptele provoca probleme digestive cainilor.Ii poti da orez fiert cu legume si carnita,carne fiarta,sau, dara vrei mancare comerciala de inalta calitate(Orijen, Boch, Belcando, Royal Canin etc.dar nu Pedigree si mai stiu eu ce.).
Depinde cate luni are puiul. Daca are sub 3 luni, afla ca nu isi poate controla vezica urinara.Du-l afara defiecare data cand se trezeste sau dupa xce mananca.Astfel vei evita sa ai rahatei sau pipi pe podea.
PSbig grina-i de mancare de 3 ori daca are 3-6 luni, si de 2 ori daca are intre sase si cu putin peste 12 luni.
Succes.

| asd89asd explică (pentru Anduta_1569):

Multumesc am uitat sa ti spun are o luna jumate

| asd89asd explică (pentru asd89asd):

Scuze ca te deranjez iar crochete are voie? il am de 2 zile si nu prea stiu. daca mai sti ceva sami ai un mesaj multumesc

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca e micut, de abia intarcat ii dai orez fiert cu carnita de pui maruntita. Trebuie sa te si interesezi de rasa unui caine cand il cumperi, ce mananca, ce are voie si ce nu. De exemplu, yorkshire terrier nu are voie alune ca paralizeaza, sau nici un caine nu are voie dulciuri. Cand mai creste ii schimbi mancarea incet incet pe mancare uscata.

| Anduta_1569 a răspuns:

Da are voie, dar inmuiate in apa sau in supica facuta special pentru el, cu legume si carnita dar fara condimente.
Si ai grija ca mancarea sa fie destinata puilor.Acum marca, depinde de bugetul tau.Hrana uscata pentru caini costa de la 2-3 lei si poate depasi 30-40 lei kilogramul.