| AthosAND a întrebat:

Pot sa-i dau la catel gaturi de pui? are 3luni rasa amstaff.

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Da,dar nu la varsta asta. Asteapta pana pe la 6 luni. A mea are 4 luni si i-am dat un gat ca am avut de la o gaina, dar nu a patit nimic, cel mai bine mai asteapta. Acum poti sa incepi sa-i dai un femur de vita o data pe saptamana, doar sa ai grija cand il fierbi, nu mai mult de 3-4minute fiindca se aschiaza. Gaturile de pui sunt singurele care fac exceptie dintre oasele de pui, fiindca nu exista riscul sa se aschieze, apoi acele aschii sa perforeze stomacul.

p.s. te asteptam pe www.amstaffromania.ro sa ne prezinti catelul si sa ne dai mai multe detalii despre el, iar daca ai nelamuriri are cine raspunde, exista crescatori ce detin canise de amstaffi renumite, precum: crazy crys, champion of the ring`s cat si altii.

3 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Nu-i da nici organe de acum fiindca contine mult sange si le face rau la stomac, mai tarziu dupa 8-9luni,recomand.
Mie crescatorul, mi-a recomandat macar pana la 8-9luni sa o hranesc doar cu boabe, dupa daca doresc pot sa-i dau si mancare gatita.
Tot amstaff am si eu.

| viotedy a răspuns:

Nu.da-i conserva, granule, putina mancare gatita, ficat fiert de vita. daca vrei poti sa-i fierbi orez in apa in care ai fiert gaturi. dupa 6 luni da, fierte.

| Taigra a răspuns:

Nu e recomandat sa-i dai la varsta asta... La 6-7 luni e OK, dar acum e mic si are stomacul ff sensibil. Eu te-as sfatui sa nu-i dai acum, si cand o sa-i dai sa ii oferi in cantitati mici, pentru ca ii fac rau... FUNDA? :X