| AlexDaniel7293 a întrebat:

Pot sa ma apar de o haita de caini maidanezi cu spray paralizant?

Răspuns Câştigător
| 7Azaky a răspuns:

Nu prea iti foloseste spray'ul pentru o haita de caini! Poate doar pentru 1(dar si asta conteaza cum bate vantu)!
Mai bine iti iei un baston telescopic cu electrosocuri combinat cu un dog cheaser(adica aparat cu ultrasunete big grin de ii alunga)!
Astea sunt mai eficiente dupa parerea mea decat sprayul...la care daca bate vantu inspre tine te'ai ars!big grin
Si nu o asculta pe BeingJustMe...ca uni caini pur si simplu sunt dementi, turbati! Deci daca te ataca un caine rupe'i capu fara resentimente!
Multa bafta cu haitele de caini >big grin

| AlexDaniel7293 explică (pentru 7Azaky):

Bv si el isi infinge colti in noi fara resentimente!

| 7Azaky a răspuns (pentru AlexDaniel7293):

Chiar si daca s'ar intampla asta (desi nu vad cum, decat daca e surd, si rezistent la electrosocuri, si la fier luat in cap...desi e aproape imposibil)!
Deci chiar si daca te musca...macar ai cu ce sa te aperi (decat cu mainile goale, si oricum dupa ce ii dai una in capatana...stii ca nu o sa mai muste pe nimeni, niciodata!)
Cred ca frica ta de caini te'a determinat sa spui asta...
Oricum intr'o tara civilizata caini nu ar avea ce sa caute pe strazi! Dar nabig grin Pana s'o gasi cineva sa ii adune pe toti..ne descurcam si nou cum putem(mai bine zis supravietuim)!

16 răspunsuri:
| Ramona000 a răspuns:

Lol saraci cateilaughinglaughinglaughing

| AlexDaniel7293 explică (pentru Ramona000):

Saraci de noi cand ne musca.sad

| KinoAndreea a răspuns:

.whistling saracii cateilaughing Tot ce stiu este ca cainii s-ar sa muste atunci cand simt frica adica cand unui om ii e frica.Cainii vor doar sa apere stapanul.Toti le zic "agresivi" dar si noua cand ne e frica cand suntem inconjurati de cineva care vrea sa ne faca rau, facem tot posibilul sa scapam si devenim si noi "agresivi"...in fine, nu mai lungesc vorba.hee hee.

| Hassel a răspuns:

Împotriva unei haite de câini maidanezi, dacă eşti singur(sau singură, după caz) pe stradă, nu prea ai cum să te aperi 100%...cred că, într-o astfel de situaţie, cl mai potrivit ar fi un aparat cu ultrasunete împotriva câinilor, şi un spray paralizant special... dar întotdeauna cea mai bună metodă e precauţiahappy

| sylar2007 a răspuns:

E destul de riscant, pentru a isi face efectul ar trebui sa il lasi sa se apropie si e destul de periculos, dar sa zicem la un caine ar merge (si asta destul de greu)la o haita? nici o sansa.este un aparat de ultra sunete care indeparteaza caini. da e un pic scump dar are efect, nu da bani degeaba pe spray paralizant. uite un link pentru a iti face o idee

http://www.military-shop.ro/......abil-flash

| AlexDaniel7293 explică (pentru sylar2007):

Am spray paralizant vreo 3 tuburi (am stat intr-un cartier periculos) asa ca nu dau bani degeaba.

| sylar2007 a răspuns:

I-ai dat funda unuia care a spus sa le rupi capul?laughing))sunt curios cum o sa rupi capul la cativa caini care vin fiorosi spre tinelaughing)ps.este o lege impotriva agresiuni fata de animale, dar na pentru a sti asta trebuie sa citesti si e cam greu din ce vad.

pS.mai ganditi un pic inainte sa dati funde!

| sylar2007 a răspuns:

Sunt curios cum ii dai cu spray din ala la 3 care sar din fata si 2 care vin din spate... dar bazeaza-te pe spray abia astept sa te vad la stiri,, baiat muscat de haita de caini''laughing

| AlexDaniel7293 explică (pentru sylar2007):

Macar sa apar la stiri...

| AlexDaniel7293 explică:

Voi ce ati facut ultima data cand s-a dat un caine la voi? Eu aveam unbat din fericire cu diametrul de 4-5 cm.happy

| radarcan a răspuns:

Recomand un aparat cu ultrasunete. am personal unul si e foarte bun.
http://soricel.ro/subcategorie/Aparate_anti-daunatori/Anti-caini-8.html

| webbusiness23 a răspuns:

Daca deja vorbesti de haita as zice ca nu.
Pentru ca daca tu ii dai la un caine care vine din fata, poate sa te muste altul care vine din spate.
E greu cand e haita.

| beyutzapop0987654321 a răspuns:

Heii, buna. Eu cred ca mai practic ar fi un spray cu piper, ieftin, usor de carat si nu ai probleme.sau poti si cu un parfum urat mirositor, spray curatat aragazul, dar dapoti sa te aperi cu sprayul paralizant dar mai degraba cu alea care ti liam spus eu mai sus happy fundita? plzz

| tudormafiotdemafiot a răspuns:

Depinde cat sunt de rai.Eu de obicei daca vad ca sare vreun caine la mine ma fac ca iau o piatra si ca o arunc in ei iar daca nu tine faza dau pe bune cu una. Cu spray-ul paralizant nu stiu ce sa zic, exista un anumit spray pentru. caini care functioneaza cu un fel de gaz care ii intoxica si ei fug la sanatoasa, il poti lua de la magazine vanatoresti e panan 50 lei (am avut si eu unul, dar odata aveam un spray ieftin pe care am vrut sa il fac propulsor si i-am facut o gaura si fix atunci cand s-a repezit la mine am dat foc la spray si am ars cainele pe bot dar sa nu faci asa)

Întrebări similare