Eu așa o spăl pe a mea, pentru o dată la nu știu cât timp când îi faci baie chiar nu văd rostu să investești în șampon pentru animale, mai ales dacă o ții în casă. eu o spăl doar dacă o scot afară și asta se întâmplă rar
Sampoanele pentru oameni sunt destinate omenilor, cele pentru animale, animalelor. Cele pentru oameni contin substante care sunt menite a ramane pe piele/in par (parfum, de exemplu), de asta pisica s-ar putea sa creada ca este mai murdara decat inainte de baie, lingand substantele, eventual imbolnavindu-se.
Nu, nu e ok sa il speli cu sampon de oameni.
Sunt ieftinele sampoanele pentru pisoi.
Nu, deoarece pisicile dupa aia se ling pe blana. Cum vrei tu ca dupa aia ea sa se linga si sa bage in gura samponul pentru oameni?
Deci vrei sa faci economie cu riscul imbolnavirii bietului pisic. Foarte frumos, ce sa zic! Pisicile au blana speciala, nu poti folosi sampon care le irita pielea.
Eh uite că pe a mea de 3 ani o spăl cu șampon de oameni și n-are nimic.
Poți să o speli cu apă și atât mai bine! dar ai grijă să nu-i intre în urechii
Sau poți spăla si cu șampon de oameni dar să o clatești de mai multe ori.
Nu! In niciun caz! Le afecteaza, ca si pe caini!
Cel mai bine e sa te duci sa cumperi um sampon special de animale, nu costa mult si chiar daca pare o afacere buna pe moment se poate inbolnavi mai ales ca e pui si e mai sensibil