Sunt foarte draguti cand sunt mici dar ma gandesc ca orice catel mic creste mare si frumos... Asa ca imi plac caini... de cand sunt mici pana cresc mari. Dar din nefericire nu am unde sa-i tin. Cand eram copil am avut caine... si l-am iubit foarte mult.
Mici si pufosi/dar imi plac si catelusi ciobanesti germani/datorita devotamentulul fata de stapan!
Ca astrolutza (mici, pufosi si jucausi). Insa toti cainii au ceva special care ma fac sa ii indragesc!
Cei micutzi si jucausi care se tin dupa tine oriunde ai merge, au chef de joaca mai mereu. :X:X
Cei mari clar.sunt dezgustat de cei mici. cei mari eX:ciobanescul german iti este foarte devodat...este cel mai destept caine din lume.foarte rapid calm, actioneaza cu cap...amstafful este si el un caine extraordinar .fiind in stare sa isi dea viata pentru stapan... cele mai tari rase:X
Mariiii in primul rand...st mai puternici.si pe cei mici... dar mai mult cei mari
Cateii micuri pufosi, jucausi, prietenosi si simpatici PENTRU CA MIE DRAG DE EI CUM SE JOACA
Orice animal imi place cand e mic... dar si cand sunt mari catei sunt frumosi:X:X:X