Buna. Daca pisica e mai in varsta nu poti sa o mai faci sa fie blanda. E sperioasa si sa stii ca e bine daca e asa pentru ca in acest fel nu o poate prinde nimeni.
Singurul lucru pe care poti sa faci e sa o ademenesti cu mancare (cate o bucatica de carnita). Las-o sa vina la tine, da-i bucatica de carnita si mangai-o. Ai grija doar sa nu te alegi cu o muscatura sau zgarietura.
Pentru a adauga fundite trebuie sa pui mouse-ul in dreptul celui care a comentat si iti va aparea in coltul din dreapta jos a comentariului o fundita gri. Da click pe ea si ai ales castigatorul.
Stii multi oameni spun ca pisicile sunt proaste. Ii contrrazic pisicile sunt foarte destepte. Mai destepte decat omul. Normal ca pisica fuge cand veniti voi deoarece prietena ta s`a plictisit de ea si a tratat`o cu indiferenta. Animalul a simtit si normal ca nu stie ce sa faca cand o vende. Nu e logic? Gandestte putin daca tu ai fi o pisica si te`ar da stapanul altcuiva pentru ca s`a [lictisit de tine? Cand ai vedea dupa aceea fostul stapan cum te`ai simti? Nu cumva ai face ca toate cele si te`ai ascunde sau te`ai sui undeva la inaltime? Gandeste-te putin este normal.
Apropo funda se da in feleul urmator:
Atunci cand primesti raspunsuri la o intrebare undeva in dreapta raspunsului apar o funda portocalie pe care daca dai clik inseamna ca ai dat funda.
Deci Funda?
Pai zici,, Pisi -pisi'' si o sa vina daca te iubeste.
PS:Fundita iti scrie in partea stanga langa raspuns, iar dai clic pe ea si iai pus fundita lui/ei.
Pai acest comportament este perfect normal pentru o pisica "parasita", ca sa zic asa. Depinde cum o face, poate fi din cauza ca vrea sa iti atraga atentia. Sau poate e un semn de atentionare, poate e speriata de ceva...Nu imi dau seama ce poate fi, am si eu pisica, si se comporta asa cand vede un caine. Nu stiu ce altceva poate fii...