| Luizza a întrebat:

Prima mea intrebare p TPU!

Ce alegeti dintre Yorkie ( yorkshire) sau westie? (fetite)
Vreau un catelus si amn2 rasele sunt atat de dragute. Numai ca pe mama mea o deranjeaza galagia. Care face mai putina galagie?

Ce ati alege?

13 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Westy e mai dragut. Yorkshire se face prea latos. Bn daca il tunzi e dragut da mie mai mult imi place westy. happy

| Serendipity17 a răspuns:

Eei, nu poti sa spui ca o rasa de caine face mai putina galagie ca alta big grin mie una imi place mai mult yorkie. sunt atat de micutzi si dragalasi! :X:X:X si westie imi plac, da faptul ca am vazut odata un yorkie care era asa de mititel si cu codita de 3 cm m-a facut sa imi placa ff mult

yorkie!happy

| kittycat_9803 a răspuns:

Westie sunt dusi rau de tot dupa cativa ani mai ales daca sunt rasfatati li se dau atentie. daca ii obisnuiesti din timp cu unele reguli probabil nu sunt asa de rai dar daca ii lasi de capul lor numai scapi de latraturi si urlete si maraituri in permanenta. nasul meu are unul de vreo 4 ani cu care doarme in pat si etc... si indiferent cat de mare e iubirea pe ei, daca ii interzice cainelui ceva, acesta se enerveaza si-l musca... si il musca serios, nu gluma. eu una iti recomand yorkie.

| Luv you a răspuns:

Eu aleg Yorkie :X e atat de adorabil :X

| lilit a răspuns:

Westie.Am si eu o fetita westie si e absolut adorabila.Nu pot sa spun ca nu latra dar nu foarte exagerat.Ma indoiesc ca Yorkie nu latra deloc. Daca vrei sa stii mai multe despre westie, uite 2 articole

http://www.afladespre.ro/......9-1551.htm

http://www.afladespre.ro/......9-1550.htm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Westie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Westy e mult mai dragut. Yorkshire se face urat. straight face

| LoveYorkie a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este sp frumos o sa aiba parul lung daca stapanul vrea si daca ai prind ecoditze arata sp shik tongue

| Selena54 a răspuns:

Yorkie :X E absolut adorabil :X

| BizuBVBArmy a răspuns:

Yorki sunt super westi e o uratanie

| Dudix_4683 a răspuns:

Eu sunt inebunita dupa catelusii Westie. Avea o fata din orasul meu si era atat de dragut. love struck Si sunt si f dragutsi si cand sunt mici si cand sunt mari. :X

| byju a răspuns:

Eu am yorky.are numai 3 luni si este adorabil.latra numai daca le permiti.depinde cum educi sunt precum copii.si westie sunt adorabili, dar eu prefer yorkie.desi intre cele doua rase cel mai mult difera culoarea. pupicii