Te complici prea mult sa i ei si cîinele cu tine, gindeste te ca nu vei fi singură in autocar, sunt si alti oameni si posibil sa i deranjeze prezența animalului mai ales ca ai cîine de talie mare care poate mușca si ataca pe oricine din senin, sunt foarte imprevizibili cîinii, cu tine este blînd ca il cunosti si te cunoaste, dar la straini pe lîngă faptul ca latră si deranjeaza tot autocarul, poate ataca lumea, de ce nu il lasi acasa in grija cuiva? Ce te cari cu el in Brasov? Stai asa mult timp in Brasov? Cît timp? Ce varsta are cîinele si ce rasă este? Dar tu ce varsta ai? Mersi.
Normal ca o sa urmez procedurile cand sunt in autocar cu el, botnita, lesa, e vaccinat, sterilizat asa ca nu are ce sa ii deranjeze.
Dar cu ce mijloc de transport vrei sa mergi? Cu trenul, cu autobuzul, cu avionul? Daca mergi cu masina mica, nu vad nici o problema in a duce cainele cu tine.
Am intrebat de companii de transport deci cu siguranta nu o sa merg cu masina proprie.
Cu autocarul.
In majoritatea autocarelor este permisa transportarea animalelor daca au card de sanatate ( Un carnetel primil de la veterinar cand este dus la vaccin), Lesa si poate sa nu faca treburile prin autocar pana cobloara, sau pastile care se pun in mancare sa le manance impreuna cu mancare si nu le vine treburile timp de 5-6 ore (sau mai mult), dar mai bine nu il droga cu chestii din alea. Cainii de talie mare nu fac asa de des deci se pot tine. Sper ca te-am ajutat!
Asa ma gandeam si eu, atata timp cat are botnita, buletin de sanatate etc nu ar trebui sa fie o problema, dar deja m-am interesat de vreo 3 firme si toate mi-au raspuns ca nu primesc animale.
Nici nu va accepta vreo firma de autocare asa ceva. Singura ta sansa e sa mergi cu o masina mica. Nu e neaparat sa fie a ta, te poate duce vreo cunostinta care are masina daca o rogi frumos si ii platesti drumul.
Ane758 întreabă: