| Nala38 a întrebat:

RAPID! Scuzati categoria dar am nevoie de ajutor! Ieri la scoala 3 copii chinuiau un porumbel (il tineau doar de o aripa, il tineau de picioara etc.). Cand s-a sunat si i-a dat drumul, porumbelul a zburat si s-a izbit de gardul scolii. In urmatoarea pauza inainte sa il prinda acei copii iar, l-am prins eu si a stat, si cand l-am pus jos a zburat vreo 3 metri si s-a ciocnit de gardul salii de sport. Dupa ore m-am dus la el, si cand am vrut sa-l prind ca sa il duc la bunica mea care era 20 de metri distanta, a zburat iar si s-a ciocnit de sala de sport. Iar a zburat si s-a ciocnit iarasi. L-am luat si cand am ajons l-am pus pe o creanga. Tot isi tine ochii inchise si am crezut ca are o boala ceva la ochii, dar cand ii mai deschide ii are un fel de negru-albastru transparent sau asa ceva. Pisica de la vecini a incercat sa se catere in copac de vreo 6 ori ca sa il prinda, dar am pus pe o bara (inalta cam de 1 metru 90 si ceva), iar acolo a dormit toata noaptea. Azi era inca viu. Cand mai cade de pe bara, se ciocneste. Tata a zis ca il vom duce la veterinar (nu vrea sa manace, si nu ii pot deschide ciocul), dar mama nici nu vrea sa auda de asta.

Ce sa fac?

P.S. : Are ceva la cioc, ca un fel de saliva intarita sau asa ceva.

FUNDA

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil este vorba de un porumbel batran si bolnav acesta poate fi motivul prin care se poate explica faptul ca poate fi prins atat de usor si de asemenea chiar si odihnita nu-si mai poate lua zborul. Te sfatuiesc sa-l duci si sa-l pui intr-un loc unde nu-l mai poti vedea pentru a-si da duhul in liniste si pace daca se poate. Trebuie sa intelegi ca in cazul tuturor fiintelor la un moment dat astfel se termina viata.

| Nala38 explică (pentru corbulalbrosu):

Daca incepe sa fuga, abia il mai prinzi. Oare mai are rost sa il duc la veterinar?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Nala38):

Dar intr-un final tot il prinzi, deci nu se mai comporta ca un porumbel sanatos, perfect apt pentru viata. S-ar putea ca veterinarul sa aiba ceva pastila, intaritor care arputea ajuta, dar sigur isi va da parerea daca merita efortul de a-l salva si daca se poate intampla asa ceva.

| Nala38 explică (pentru corbulalbrosu):

Inca incerc sa o conving pe mama sa il ducem la veterinar. Nu a mancat de ieri de cand l-am luat. Cum pot sa ii deschid ciocul ca sa ii bag firmituri de paine? Tata cand l-a vazut din start ca e batran (la cum arata)

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Trebuia sa chemi gardianul scolii sa dea cu bata in copii aia

| Oana92 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Copii? NUUU...aia sunt deja monstri! Si statistic au toate sansele sa devina criminali...

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Trebuie sa cheme presa sa relateze sa vada obama cele petrecute, intrebarea e ce cauta la dragoste si sex? sau iubit porumbei apoi nu sau mai putut deslipi sau?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Motivul clasic: e cea mai populara categorie

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nici eu nu ma duc la poltie cand sparg o banca desi e populara

| cineva666 a răspuns:

Du-l cu tatal tau la cabinet happy daca tot este de acord.

| cineva666 a răspuns:

Fara sa stie mama ta happy