Numai medicul veterinar poate sa stie asta, posibil sa fi facut o indigestie, trebuie supraveghiata in continuare, eventual tine legatura cu medicul la care ai fost.
Intoarce-te cu ea la veterinar, dar spune-i exact ce sintome are! O sa-si revina sigur Bafta!
Pai da am patit si eu cand catelul meu avea vreo 5 luni...nu vreau sa te sperii da era pe cale sa moara si avea tot aceleasi simptome.Se numeste Boala Carre(jigodie) trebuie sa o duci la un veterinar bun pentru a-ti da verdictul si pentru a-i da niste vitamine ca sa o intareasca.Acum este bine are 5 ani dar este foarte jucaus si plin de viata.Succes!
Hey, si eu am avut un caine lup si o corcitura, si da, si mie mi-au vomat asa, ca o spuma...Eu i-am tinut in casa, la caldura, i-am dat multa apa, si am mangaiato, iar dupa jumatate de ora s`a simtit mai bine, dar daca vezi ca se agraveaza sau ceva ar trebui sa mergi din nou la medic sa o tina sub supraveghere! Sper sa-ti fi fost de folos si multa sanatate pentru catelusa
Si eu am mai avut un catelus care tot asa a facut tot a vomat ca un fel de spuma si medicul mi-a spus ca a mancat ceva stricat si nu i-a picat bine la stomac a doua zi la fel oleaca mai vesela dar tot a vomat iar a treia-a patra zi s-a facut bine nu a mai vomat si era din nou vioaie asa ca sa nu te speri catelusa ta isi va veni in fire imediat dupa 1-2 zile sa nu-ti faci probleme... pup*
Ori i-ai dat mancare grasa, ori are limbrici sau lipsa de vitamine/minerale. Incearca sa ii dai hrana "Junior" care are toate mineralele necesare si mai putin macare "de oameni". Daca stai la bloc, petrece mai mult timp pe-afara, sa faca miscare. Tot lup am si eu (2) dar nu au avut probleme. Nu i-am tinut in casa niciodata; au stat mereu afara, in curte.