anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspuns urgent!
La ce temperatura trebuie spalat un iepure cap de leu?
Eu pe al meu l-am spalat de cateva ori in apa rece(7-8 grade Celsius) si cineva mi-a zis ca nu trebuie spalat in apa rece?

12 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Iepurii nu trebuie spalati decat in cazuri de urgenta(daca a cazut ulei pe el sau chestii uleioase). Altfel face nu stiu ce chestie si moare! Nu il spala decat daca e nevoie! El se spala singur cu ajutorul salivei!

| vangaelis a răspuns (pentru TrendyHedgehog):

Iepurele nu e hamsterwinking

| TrendyHedgehog a răspuns (pentru vangaelis):

Iepurele nu e hamster, dar iepurele se spala singur cum am zis mai sus.Detin un iepure de aproape 5 ani si stiu asta de la doctorul veterinar.Totusi,daca vrea sa ii faca baie este alegerea lui.

| Azµre a răspuns:

Tu la ce temperatură te speli? te speli la 7-8 grade? să fim serioși... la temperatura camerei este ideal.

| vangaelis a răspuns:

In jur de 32-36 de grade Celsius

| BlueViP a răspuns:

Il speli la o temperatura potrivita.

| PanteraNeagra1999 a răspuns:

Cum sa il speli? straight face. cand consideri ca e murdar "il stergi " cu o carpa mai moale
doar in cazuri in care are ulei, sau orice tip de grasime pe el .etc..detin un iepure de doua zile si am cautat pe net orice chestie legata de ei si in orice caz spalatu iese din discutie big grin

| Iosif9977 a răspuns:

Nu trebuie spalat doar daca chiar e foarte murdar sau daca miroase! am avut si eu porcusori de guineea si sunt cam la fel! l-am spalat asa fara motiv, la apa numai buna si a murit! straight face Iar 7-8 grade..Omuule dar e prea rece...

| Mayastoasa a răspuns:

Iepurii se spala singuri, cu saliva lor. Decat daca se purdareste de ulei, suc sau altceva de genul asta! Si daca e murdar asa, nu il spala la 7-8 grade! O sa raceasca! Spala-l la temperatura camerei cand e nevoie! Bafta! happy

| Bolo_Dennis_1998 a răspuns:

Pentru toti cei care nu stiu... iepurele se spala singur ca pisica de exemplu.Doar in cazuri urgente trebuie sa speli iepurele la temperatura camerei poate un pic mai calduta. Un caz urgent ar fi cand este patat de ulei sau ceva vascos. Bafta!

| dana88mada a răspuns:

Trebuie spalat la o temperatura nici rece nici fierbinte mai caldu ta.

| dygital2005 a răspuns:

Eu am spalat iepurasul si nu a avut nimic in afara de o mica diaree de unde era cam murdar si a necesitat spalare dar apa trebuie sa fie ca si in cazul bebelusilor calda pe antebrat la o incercare, eventual nu pui dusul pe el ci pui apa in cada cam 5-7 cm si il ti de labutele din fata si il speli usor fara sa il sperii. Atentie! NU FOLOSESTI SAPUN SAU SAMPON, DOAR APA. apoi il pui intr-un prosop, sau carpa moale si il tin vreo 10- 15 minute sa se usuce, in caz ca e ud si il lasi in curent apa de pe blanita se raceste si poate face un fel de hipotermie deoarece sunt sensibili la scaderea temperaturi sau cresterea temperaturi peste un anumit numar de grade fata de cea normala.