E normal sa "chelacaie". O să facă așa timp de o săptămâna, după aceea o sa se obișnuiască și cu tine, dar și cu locul. Momentan nu ai ce sa ii faci! Orice i-ai face, nu o sa se liniștească! Sper că te-am ajutat. Dacă mai ai intrebari, cu toată plăcerea îți răspund. Funda? Mersi!
Pune-i o sticla cu apa calda in locul in care doarme si mangai-o pana se mai linisteste
Am dormit 3 saptamani in bucatarie cu lupul meu pentru ca plangea si mi se rupea sufletul. Dupa 3 saptamani de dormit pe sezlong de plaja care e foarte incomod l-am lasat afara(cu alti doi catei foarte prietenosi) o plans cam juma de ora si dupa o vazut ca chiar is rea si nu mai vine nimeni sa il pupe si s-a culcat.
E normal sa fie plangaciosi cand sunt mici...Dar tu trebuie sa rezisti lacrimilor de crocodil si la ochii aia milogi.Sau poti sa o inveti cu tine in camera...
Sa te bucuri de blanoasa!
Salut. Stai linistit..nu te speria. Este pui.iar pentru el e un loc nou, trebuie sa il lasi sa se acomodeze. O sa se linisteasca in cateva zile. Sper ca te-am ajutat.
Incearca sa ii pui un pluş langa ea. mai exact un catelus. daca nu se linisteste in 15-20 min atunci ia-o in brate si pune plusul langa ea. daca adoarme e ca si linistita. eu asa am facut sa catelusa mea.si o prietena a incercat si a mers. ea are tot un pui de pitbull
gosuRobert întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nelutuborda întreabă: