Nu stiu daca este adevarat, sau doar un trucaj, dar daca este adevarat, asta arata ca unii oameni sunt in stare de orice, pentru bani, nu le pasa de animale, doar de bani, dar daca este adevarat sau nu, asta nu pot sa o stiu.
Eu cred ca unele filme merg după principiul: Banii le rezolva pe toate. Nu au suflet si chiar nu le pasa de bietele animale
In mod sigur e trucaj. Nu au voie sa omoare/raneasca animale si nici daca ar avea nu ar face-o. Un tigru de acel gen costa enorm. Nu cred ca cineva l-ar lua doar cu acest scop, de a-l rani. Apoi, chiar daca noua ni se pare ca ele sunt chinuite, nu e asa. Cand sunt dresate primesc ceva in schimb, ceva ce le place. Nici un animal nu ar face ce i se spune daca nu i s-ar oferi ceva in schimb. Cu animalele lucreaza oameni priceputi, care le iubesc. Gandeste-te ca un tigru nu ar sta bine mersi cu un om daca nu l-ar iubi si el reciproc. L-ar zgaria, musca...dar nu ar sta sa fie dresat. Tu sau eu nu suntem in stare sa dresam un tigru, mai de graba ne "dreseaza" el pe noi. Da, sunt luati din mediul lor natural si asta e oarecum trist, dar daca ne gandim cate astfel de vietati sunt aduse la zoo, doar pentru a atrage publicul, nu mai pare atat fe tragic un animal luat in scopul filmarii unei scene de film. Sper ca te-am ajutat cu raspunsul meu si ca ai inteles ce am vrut sa spun. Nu zic ca imi place ceea ce se intampla cu animalele in ziua de azi, dar stiu ca oricum nu se va schimba nimic. :*
Fii linistit sunt o gramada de cadre cu acele animale,, chinuite" pentru ele e ca si cum ar dormii in timpul unei apocalipse adica floare la ureche!
Mélancolie întreabă: