| Letticia a întrebat:

Recent m-am mutat si mi-am luat un pui de motan dar, cand stateam la casa aveam un alt motan pe care l-am crescut 3 ani.Prima oara nu l-am luat cu noi dar, acum parintii mei l-au adus si pe el.Problema: motanii se scuipa,isi dau cu laba, maraie unul la celalalt...Mama mi-a spus ca daca intr-o saptamana continua asa o sa il duca pe cel mic, pentru ca pe motanul mai mare l-am crescut 3 ani si nu ne putem despartii de el dar, eu nu ma pot despartii nici de motanul care l-a adus cand ne-am mutat pentru ca eu iubesc animalele si m-am atasat repede de motanel.Ce pot sa fac sa nu il duca pe cel mic si motanii sa se suporte.Un mic detaliu au aceeasi mama.

2 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

E normal, la inceput nu se suporta, si daca era pisica tot asa faceau. Eu zic sa ii castrezi, daca nu sunt castrati deja, o sa se mai calmeze putin, si sa aveti rabdare, o sa se obisnuiasca in timp. Si sa nu le dati motive sa fie gelosi, adica sa il iubiti doar pe cel mic sau doar pe cel mare. Joaca-te cu amandoi. Si rabdarica, o sa se obisnuiasca.