| izumi a întrebat:

Recent, veveritele mele degu s-au batut. Au crescut de mici impreuna, si se inteleg bine. Cred ca au avut cateva lupte teritoariale, si s-au ales cu cateva rani. Unul e zgariat la ochi, celalalt pe bot. La cel ranit la ochi am observat mai intai sange inchegat, iar apoi i-a inceput sa-i curga o substanta lipicioasa si avea ochiul intredeschis, insa acum nu se mai observa decat putin. Cealalta e ranita pe bot, are o rana deschisa care sangereaza, desi nu pare adanca. Are parul ravasit in acel loc. Deja le-am separat si am mai fost cu ele la un cabinet veterinar, dar nu a putut sa ma ajute cu nimic, deoarece nu stia multe despre veveritele degu. Sunt destul de ingrijoarata, ce imi recomandati sa fac cu ele?

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Poti sa dai cu rivanol pe rana deschisa, rivanolul e bun si pentru animale. Poate cand nu e nimeni cu ei, sa stea separati si cand esti acasa cu ei ii lasi impreuna, vezi daca se mai bat.

1 răspuns:
| Filipjack a răspuns:

Daca amandoi erau masculi, normal ca se cearta. Iti sugerezi sa-i lasi separati.
Cred ca ai putea da cu crema de galbene peste ranile lor, dar mai bine nu, e riscant; doar imi dadeam cu parerea.