| Merx a întrebat:

REFORMULEZ : Am un Pisoi de 1 zi. Lam pus intr-o cutie de carton si am facut 4 gaurii cat degetul de groase, si am pus o sticla de apa calda pentru a ii tine caldura. I-am dat lapte praf caldut cu seringa. Are sanse sa traiasca? URGENT VA IMPLOR!

8 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Sanse foarte mici, dar tu incearca sa il ti in viata, trebuie sa ii cumperi un biberon de la pet-shop, stie vanzatorul ce fel de biberon, vara trecuta am avut 3 serii de pui dinastia si am reusit sa salvez unul,la mine a fost si mai greu deoarece nu puteam sa ii tin in casa si cand i-am gasit erau pe jumatate morti,dar am incercat si sunt impacata,vara asta iar am inceput,dar eu tot nu ma las,eu vreau sa devin Medic Veterinar, si cum altfel decat invatand? crede-ma, daca reusesti sa il salvezi o sa ai o mare si imensa bucurie, iar acest pisoi te va iubi enorm de mult, pentru ajutor daca mai ai nevoie trimite un mesaj privat si te ajut cu mare placere, succes!

| EvangelineLovin a răspuns:

Trebuie sa-i dai sa manance din 4 in 4 ore, ia o paturica, o carpa ceva ca sa stea in ea, si da-i lapte caldut, de vaca sau ce o fi.Am avut si eu unul tot la fel si acum are 6 ani si e foarte bine, doar ca respira pe gura.

| Hirako a răspuns:

Sanse mereu exista, dar mici.Ar fi mult mai indicat sa-l duci la veterinar, decat sa ii dai chestii de capul tau.Mult noroc, oricum!

| AmanoYuno a răspuns:

Si eu am avut un pisoi.happy
cel mai bine ar fi sa mai faci o gramada de gauri ca o sa se sufoce sau sa decupezi un perete al cutieisi sa pui cutia astfel incat sa fie ca o casa fara un perete.nu o lasa afara ca s-ar putea sa ploua poate poti sa pui o bucata de material pe fund.
lasa; l sa faca miscare altfel o sa se imbolnaveasca.

are mari sanse sa supravietuiasca.totusi ar putea avea viermi intestinali asa ca dul la un cabinet obisnuit.
cand am fost cu pisoiul eu a zis ca costa in jur de 25 de lei si nu mi se pare mult tinand cont ca il trateaza de viermi si il scpa de purici si ce mai are el.
unelor pisici le plac bobitele alea pentru caini.ia si tu 50-100g si dai dupa fiecare masa ca un desert.asta daca are dinti.
mai incolo inmoaie si niste paine in lapte sa se obisnuiasca.
ai putea daca ai sa ii dai bucatele mici de sunca sau salam. taiele cat poti de mici dar nici o firimitura. piseazale un pic ca sa fie ca si mestecate si eventual daile cu lapte.
sticla de apa e o idee geniala!happy

in rest are toate sansele sa suprevietuiascahappy
sper ca sfaturile mele te vor ajuta pe tine si pisoiulhappy

va pup pe amandoihappy:*

papa`

| geop a răspuns:

Mergi la un veterinar. Sper să trăiască şi să se facă mare şi sănătos.

| AdaAndreeaAda a răspuns:

Are sanse sa traiasca, numai sa nu aiba viermisori, deoparece acestio o sa ii perforeze plamanii si tot ce are in el...Intrebarea e cum ai facut rost de puisorul asta, ce e foarte important, daca l-ai gasit si nu era spalat de catre mamica lui de placenta sunt mari sanse sa faca viermisori, daca era curatel sunt sanse sa traiasca! Sper sa traiascasi sa iti fi fost de ajutor!

| Stricatu a răspuns:

Da sunt sanse sa traiasca dar v-a trebui sa fii mai mereu langa el, sa-l ingrijesti.Si sa il tii mereu la caldura chiar daca este vara deoarece este foarte sensibil.

| Stricatu a răspuns:

Da sunt sanse dar v-a trebui sa fii mereu langa el sa il ingrijesti si sa-l tii mereu la caldura pentru ca este foarte sensibil