Pai daca il gonestii tot il i-au hingherii si il vor omori si mai important fiica ta te va uri.Mai bine primeste-l si pe el. Aveam un coleg (un cocalar) tot asa in curtea lui venise un caine slab mort si eu il intreb "de ce nu ii dai si lui ceva" si el zice "am caine deja imi pare rau"... ce idiot.Ma rog...
Lasă-l în pace. dacă să cu căţeluşa e îndrăgostit cred o să fie trist şi el şi ea dacă-i desparţi.
Mai bine lasa-l acolo in curte ca stiu ca e greu sal ingrijesti dat tousi nu l-ai da afara nu? Si mai ales pentru fica ta.
Daca l-ai da afara sau i-ai gasi un nou stapan, greu de crezut ca nu vei fi certata cu fiica ta macar o saptamana. Fii mai ingaduitoare, adica, sa fim seriosi, parca ai scris ca il hraneste si ingrijeste fata, deci ce e asa de greu pentru tine, ca pentru putina mancare nu cred ca ti se rupe inima si daca l-ai da in strada nu sunt curioasa cum ar putea sfarsi, deci te rog eu si pentru fiica ta care sunt sigura ca deja te-a rugat: Pastrati-l si pe el! E doar un sufletel nevinovat!
Ce te-ai face daca as veni si eu la tine?
Vreau sa te intreb ceva : ai vazut vreo prietenie mai frumoasa decat aceea dintre un copil si un catel? Sa stii ca eu nu am vazut. Te-ai gandit vreodata in ce masura modeleaza un catel sufletul unui copil? Uita-te la adulti. Fa diferenta intre un om care a crecut, copil fiind, in preajma unui catel si unul care nu a crescut.
Comparatia iti va da raspunsul la intrebarea ta.
Bafta!
anonim_4396 întreabă: