Mi-ar placea ceva care sa-mi reprezinte personalitatea. Ar putea fi un secret de-al nostru, o anumita faza simbolica din prietenia noastra (ex. un desen cu o scoica de cand am fost la mare). Ceva ce o persoana oarecare, un strain nu ar intelege. Ar putea fi un vers dragut din melodia noastra preferata, ori un scurt citat simbolic, sau o ilustratie amuzanta care sa ma reprezinte. Ma gandesc ca, daca e o cana pictata manual, persoana care o va primi este destul de speciala, iar mesajul ar fi frumos sa fie unul unic.
Un citat frumos,chipul helenei bonham carter, numele meu, pisici, turnul eiffel, o gluma
Mie mi-ar place sa aibă ceva ce mă reprezintă dar ceva despre care nu stie multa lume. Cum sunt mesajele din spatele tatuajelor. Sau un text amuzant pe care sa-l inteleg doar eu si ala care mi-a facut cadoul. Sau o gluma de-a noastra, sau sa reprezinta o experienta de-a noastra. In concluzie, ceva ce nu poată fi dat și la altcineva pentru că n-ar înțelege. Cum sunt glumele din anumite filme. Nu le poti spune la cineva ca nu a vazut filmul.
Eu as vrea o poza cu catelusii mei yorkie si papagalul meu jako... ei stau mai tot timpul impreuna!
VerginicăVacăGrasă întreabă:
andreutza_4339 întreabă:
Ganduri albe întreabă:
Alenira întreabă: