| MadalinG99 a întrebat:

Sal,am o iepuroaica am tinut-o cu masculul pana la 5-6 luni, iar acum am despartit-o mie mi se pare ca are burta iar cand ii dau de mancare da sa ma muste si este ff agitata si scoate niste sunete ciudate (si mananca si mult), am despartit-o de acum 1 saptamana daca e sa aiba pui cam in cat timp ii face?, ii pot face curat in cusca?

6 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Salut, dupa cum spui e gestanta, iepuroicele NU se tin cu masculii 5-6 luni! Dupa 3 luni maxim se SEPARA.
Daca e grasa tare nu-i da prea mult sa manance, daca ti se pare ca are burta in cateva zile maxim o saptamana v-a fata. Poti sa-i faci curat in cusca, pune-i paie sau fan curat si putin rumegus (dar nu neaparat). Cand v-a fata daca vrei sa umbli la pui sa vezi daca sunt bine (trebuie sa te uiti sa vezi cati are si daca e vreunul mort sa-l arunci) o poti scoate din cusca.
Atentie!
Iepurii nu se iau de urechi, ci de blanita de pe spate, ca pe catei! Daca ii iei de urechi poti sa le faci leziuni la nivelul capului care se vor infecta si prin urmare vor muri!
Sper ca-i dai apa sa bea...
Nu de alte, dar sunt niste mituri tampite cum ca iepurii nu beau apa, se tin de urechi si sa nu umbli la pui ca ii mananca. Fals! Isi mananca puii doar daca nu au hrana si apa imediat dupa fatare.
Cresc iepuri de rasa de 4-5 ani, mai exact Urias German (4 varietati de culoare, gri, alb, galben si albastru), Neozeelandez rosu si Californian.
Ce rasa sunt iepurasii tai?

| MadalinG99 explică (pentru NuMaContrazice):

Ma cand i-am cumparat ala a spus ca sunt uriasi belgieni baiatul cred ca da dar fata e alba cu ochi rosii in 6 luni au crescut in special baiatul are 4 kg 100, le dau apa(daca vrei poti lasa un id de mess

Uite adineaori am incercat sa bag iepurele in cusca la iepuroaica si iepuroaica facea urat, la mine ploua si nu prea am de unde sa gasesc rumegus sau fan uscat si moale, macar de ar avea pui, ai o poza cu urias german galben si albastru

Am incercat sa bag iepurele in cusca la iepuroaica si iepuroaica facea urat mi se pare ca iepuroaica este urias german alb, eu imi doream mult galben dar nu am gasit, macar de asi avea noroc de vreo 5 pui macar

| NuMaContrazice a răspuns (pentru MadalinG99):

Vorbim pe privat. Ti-am trimis mesajwinking si un link sa vezi iepurii meiwinking.

| vladflorea a răspuns:

Nu are masculu!