| UnBaiat439 a întrebat:

Am o intrebare despre nimfe. Acum 2 zile mi-am luat una. Nici n`am pus`o bine in colivie ca s`a si urcat pe "betele" acelea. Are destul de multe jucarii: 2 oglinzi, suport pentru apa, baie, si jucarii pe care le-ar putea da cu ciocul. Dar NU manaca deloc. Nu stiu ce sa fac. Tot incerca sa roada o oglinda. Suportul de mancare e "incorporat" in colivie. Cum as putea sa o invat sa manance din acel loc.

P.S.: Inca ceva, la magazin nu au stiut sa`mi spuna ce este. Dar mi`e imi e indiferent. Dar m`am hotarat sa`mi mai iau unul ca sa faca o pereche. Este gri. Pe spate are multe buline cu alb si varfurile aripilor negre. Capul ii este gri cu niste buline rosi. Ce credeti ca este?

1 răspuns:
| CostaMate a răspuns:

In primele zile cand este adus acasa este nelinistit, incearca sa se invete cu noul mediu; cat despre ce gen este: din cate am inteles masculii au nasul tongue mai inchis la culoare decat femelele; eu am perus, a durat vreo 3-4 zile pana s-a linistit si a inceput sa manance, astfel ca i-am dat drumul prin casa si s-a obisnuit de zboara sau merge pe jos in fiecare camera, vorbeste putine cuvinte care l-am invatat si in caz de nu se satura cu mancarea din colivie vine cand stam la masa si manance orice. Incearca sa vorbesti cu el sa retina si sa recunoasca vocea ta, astfel va capata incredere