Asa e cu cateii, au perioade cand mananca si cand nu. Dar sa stii ca nu au voie lapte. De la lapte fac ceva gen enterogastrita, nu stiu sigur. Incearaca sa ii pui peste boabe putina carnita sau ceva din ce mananci si tu. Daca nu, incearca cu alte granule. Sper ca te-am ajutat cu ceva. p.s. si catelul meu cand era mai mic manca in 3 secunde un bol, acum daca mananca pe zi un bol cu granule si ceva biscuti de catei.
O zi intreaga nu ai da de mancare decat boabe si va manca, iar daca nu merge nu ai da nimic o zi intreaga si adoua zi de dimineata ai dai boabe si va manca asa am facut si eu cu catelusa mea si a mers si la caini tot timpul e ora mesei...
Nu ii mai da cu lapte deja are 6 luni e foarte mare ii poate cauza probleme la burta si sa aiba diaree, NU ii da boabele cu lapte.Mai schimbai boabele si catelul meu mananca niste boabe doar cateva luni dupa nu le mai vrea se satura de ele, iai alt fel de boabe.Si sa fie bune adica iai din alea cu proteine multe ca sa creasca mare si puternic. Daca ii dai boabe clever fi sigur ca ramane impielitat.Deci sa iti raspund la intrebare NU ii mai da boabe cu lapte si schimbai boabele din cand in cand.Bafta!