| Lora1 a întrebat:

Sal am un iepure big grin As vrea sa il tin si la iarna (it tin ca animal de casa big grin) dar problema e ca unde sta el in cusca o sa ii fie frig la iarna el este inchis intro magazie iar acolo iarna e frig cum as putea sa il tin si la iarna? Am uitat sa precizez k locuiesc la tara iar epurele nu poate sta in casa doarece miroase excrementele lui big grin

4 răspunsuri:
| andreeacarmenpristavu a răspuns:

Si eu am mai multi iepuri, si ai mei stau tot afara ....nu iti fie frica k nu moare de frig, numai sa-i bagi sa aiba mancare si apa...in rest stai linistita happy

| xBya a răspuns:

Poti sa ii faci o 'izolatie' custii cu polistiren expandat si sa ii pui cateva bucati de material gros in care sa se cuibareasca. Oricum, el are blanita groasa si nu va ingheta.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Stai linistita nu va pati nimic. Are blana groasa si ii tine de cald. Poti sa ii pui in cusca niste rumegus poate o sa-i tina mai cald si sa nu uiti de apa si mancare in fiecare zi. Si eu am avut iepurasi si i-am tinut afara(primavara) si nu au patit nimic.

| LIN2010 a răspuns:

Nici o problema nu va fi cu frigul,pentru iepurasul tau, tot ce va trebui sa faci, este sa-i dai mancare zilnic(graunte si resturi de legume de la bucatarie, chiar si cate un mar din cand in cand)si bineinteles apa si fan sau lucerna uscata pentru a-si toci dintii. Eventual poti sa-i pui niste fan in cusca, in care sa se cuibareasca.Succes