| Andre a întrebat:

cutu al meu bichon maltese de 1 luna doarme ogramada si se scoala doar pentru as face nevoiele si sa manance e ceva grav?

Răspuns Câştigător
| pinguinuVerde a răspuns:

La varsta de 1 luna zic ca este ceva normal pentru ca este inca mic. Asteapta pana se va face mai mare happy. Gandeste`te ca si tu cand erai mic/a doar dormeai, mancai si`ti faceai nevoile :p. Asa este si el happy. Mai ales fiind caine. Cand o sa mai creasca o sa se joace si o sa mai aiba si alte sporturi in afara de astea, doar asteapta :p. Bafta :*

7 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Nu este grav de loc. Asa trebuie sa fie : papa, joaca, somn.
Iubeste-l si fii fericita!

| me_3408 a răspuns:

Pai.depinde.si la mine la fostul meu catel.dormea mult, dar era palid.nu prea avea viata.si l-am dus la veterinar si de fapt era bolnavior.adica daca doarme mult e normal, dar daca cand e treaz e jucaus si plin de viata atunci presupun ca e in regula. happy

| MisSToXiC a răspuns:

Nu e ceva grav, la o luna e normal sa doarma, e un pic puiut in crestere, trebuie sa-i dai laptic, mancarica pentru. pui(royal, pedigree).
sper ca te-am ajutat
pupikikisskisskiss
fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte normal. Asa fac toti cainii indiferent de varsta. Daca nu au nimic de facut se culca, in special puii. La fel cu bebelusii dorm si mananca asa fac si cateii. Al meu are aproape 2 ani si tot asa face daca nu este bagat in seama.winking

| dynuk a răspuns:

Inca este micut...deci e ceva normal

| ladybug23 a răspuns:

Nu, nu este grav :p

si al meu cand avea 1 luna tot asa dormea. ba si acum. ca are 3 luni doarme maxim 10 ore pe zi.:p

sa-ti traiasca mult si bine si sa te bucuri de el :*

| anamaria_9605 a răspuns:

Pai probabil ca da.si eu am lsa fel un bichon si al meu este mereu vesel jucaus.