Sall si tie... am si eu un beagle. Este super dragalas este fffff skumpic cand este mic.As vrea sa imi dai facebook-ul tau sa-ti vad niste poze si cred ca, clar o sa poti cumpara unul! funda?
Este un caine bun,care necesitata destula ingrijire si iubire fata de stapanul sau,can iesi afara la plimbare tine-l in zgarda,sa nu fie stransa,oricum nu conteaza zgarda ci cainele, daca ti-l cumperi si promiti ca ai grije de el atunci ia-ti-l, dar mereu si mereu sa nu uiti de el, ai grije de el, bani nu conteaza ci cainele pe care ai dat o suma buna pe el, asa ca daca iti ei:Multa Bafta!
In primul rand aceasta rasa are nevoie de multa miscare, este o fire mai independenta asa ca sa ai mare grija cand iesi la plimbare.Nu sunt cei mai potriviti pentru viata la bloc deoarece au tendinta de a latra mult in trecut erau folositi ca caini de vanatoare. Depinde de antrenament si de personalitatea cainelui dar poate fi un prieten de nadejde in cele din urma.Mi se pare o rasa potrivita pentru cineva care are destul timp sa-l ingrijeasca, sa-l plimbe sa-l invete tot ce trebuie sa stie
Sunt sigura ca urmatorul site iti va spune tot ceea ce vrei sa afli : www.beagle.ro
dar atunci cand iti iei un caine(de orice fel) trebuie sa te asiguri ca vei avea destul timp sa-i dedici zilnic, sa-l educi. daca esti gata pentru asemenea responsabilitati iar parintii tai sunt de acord, de ce nu?
SimoneGanu10 întreabă: