| SoundPhatCom a întrebat:

Sal'taree! Am si eu o problema : pisica mea o sa faca pui cam in 2 saptamani. Nu am mai avut pui de pisica nou nascuti si nu prea stiu cum sa-i ingrijesc... Ce trebuie sa fac imediat dupa ce pisica naste? Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| εмiLч97 a răspuns:

Salut :)
Pentru inceput pregateste un culcus aproape de calorifer ca puii sa aiba cald. Pentru a face un culcus de pisica am gasit cateva link-uri: http://www.casual.ro/imagini/cutii/mari/cutii_colectoare_6.jpg
Dupa aceea poti sa tai cu foarfeca "aripioarele" de la cutie.Inauntru' cutiei sa pui materiale care nu iti mai folosesc" carpe" dar sa fie spalate. Cand puii o sa creasca si o sa faca mizerie sau nu sa pregatesti o litiera( loc cu nisip in care pisica/cainele isi face nevoile). Iti trebuie o cutie dar mai rezistibila, taie lungimea ca atunci cand pisicuti o sa vrea sa intre in litiera nu o sa aiba cum, pe fundul cutiei o sa pui multe ziare iar peste ziare se pune nisip( daca nu merge cu nisip sunt la petshop-urile din Carrefour, Kaufland si Real un nisip special care absoarbe mirosul neplacut).
Succes!;)

0 răspunsuri: