| junkistul a întrebat:

Sal TPU am doi pui de pisica si tot fac excrementele pe jos cum ii pot dresa sa faca la nisp va multumesc

6 răspunsuri:
| pintexim a răspuns:

Cand isi mai face nevoile iai excrementele si ascundele in cutia cu nisip eu asa i-am invatat sau poti fi atenta cand incepe sa miroasa ii duce repede la "cutia fermecata" si le poti sapa un pic deoarece ei inca nu prea stiu ce trebuie sa faca iar apoi astupi si o sa vezi dupa acea va merge acolo si o sa simt a mirosul fecalelor acolo va face o poti duce tu mai des la cutie ca sanu cumva sa uite de ea. Funda?

| EvangelineLovin a răspuns:

NU ii tine de cap si ii pui sa miroasa cum zice deasupra! pur si simplu dupa ce mananca ii duci la nisip si nu pleci de acolo cu ei pana nu fac ceva acolo. daca fac odata o sa se invete si o sa faca numai acolo. pe ale mele nu le-am dus decat o data si dupa au mers singurele. si le am de 10 ani.

| Crucified a răspuns:

Lasa-i sa miroasa nisipul

| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns:

Cum mi-am educat EU pisica:

Bine ca sunt pui, pentru ca asa va fi mai usor sa invete.
Cand i-am cumparat cutie, i-am dat sa manance, iar dupa am pus-o sa stea in baie. Daca incerca sa iasa o puneam la loc.
A inceput sa miroasa cutia, sa scarmane in ea. Dupa a venit momentul de mult asteptat.
A facut 'miracolul' Dupa am mangaiat-o, si a plecat. Apoi am constatat ca dupa de fiecare data cand avea nevoie, se ducea in cutia cu nisip.

| bobodanlili a răspuns:

De cate ori fac tinei de cap si pune-i sa miroasa excrementele sau cand vezi ca ii trece pune-i repede in cutie

| badserii a răspuns:

Pune-i in nisip, si sapa nisipul cu degetele asa cum fac pisicile.

Întrebări similare