| TpuNoName123 a întrebat:

Sal TPU!
Am o problemă. am un bichon ...il am de 2 luni şi ceva, el are 4 luni şi încă nu L-am dresat.:@
I-am cumpărat traversa absorbanta face decat când îl pun eu acolo:@
Ştiţi alte soluţii înafară de :
-ziar[nu merge]
-cârpă înmuita în urina lui[nu merge]
-mâncare[nu merge]
-traversa absorbantă[nu merge]?
Credeţi că este prea mic?
Oare îl voi mai putea dresa?
Cei care aveţi câini la ce vârstă i-aţi dresat şi cum?
Funda! +vot tutror.

Răspuns Câştigător
| TurnOn a răspuns:

Pai, eu am un caine si am inceput dresajul de cand avea 3-4 luni. el trebuie tot timpul sa vada ca esti draguta cu el/ea! eu l-am dresat cu bunatatea adica prin joaca! cel mai repede un caine se dreseaza in lesa asa ca... i-al in lesa si incearca sa faci miscarile care le vrei chemandu-l. repeta asta de vreo 10 ori pana vezy ca incepe sa-i iasa miscarea! apoi lasa-l singur si repeta asta in fiecare zi dar in lesa apoi cand vezy ca a invatat in lesa, desleaga-l si incearca si fara lesa...eu asa am procedat si sper sa-ti fie de folos! iti sugerez sa incepi antrenamentul inainte ca catelul sa manance! daca merge funda te roooog!

1 răspuns:
| SsAa a răspuns:

Am citit chiar ieri seara pe internet un mod prin care poyi dresa cainele sa nu mai faca prin toata casa :
-ca sa il inveti sa nu faca deloc in casa la inceput nu poti poate sa faca doar intr-un singur loc (adica baia de preferat) , ce trebuie sa faci ? Raspunsul :cand vezi ca iti face prin casa in alta parte decat la baie il certi si ii dai farte usor peste fund cu ziarul impaturit,la baie ii pui absorbantul care ai zis ca l-ai cumparat iar cand vezi ca sa pregateste sa faca in casa il iei usor si il pui la baie pe covorasul acela (niciodata sa nu muti absorbantul sub el in casa ci pe el pe absorbant la baie),dupa ce face nevoile pe absorbant il recompensezi cu putina mancare pentru ca sa realizeze ca e bine sa faca acolo ).Repeta acete solotii pana cainele se obisnuieste iar atunci poti renunta la absorbant pentru ca o sa observi ca o sa-ti faca numai pe afara
Sper ca te-am ajutat!:* FUNDA?