| MadamSpanacus a întrebat:

Sal TPU,asta nu e chiar o intrebare, da merge...deci,de mica ma uit pe national geograohic,nat geo wild,etc,tot timpul m.a fascinat faptul ca invat lucruri noi,si am gusturi mai ciudate, gen.in loc sa ma uit la documentare normale,eu ma uitam la documentare cu serpi/rechini. Toata lumea ma considera ciudata,dar mie mi se par niste animale super frumoase. Si de aici incepe obsesia mea pt rechini,stiu totul despre rechini,sunt fascinata de ei, doamne..as strange bani sa.mi iau un acvariu urias si sa.mi iau un rechin mai mic,care rezista la apa dulce,vreau sa ating un rechin,mi se pare,ca cea mai frumoasa metoda de a muri,e sa fii mancat de un rechin ❤ nici nu stiu ce rost are intrebarea asta,vreau doar pareri, sau cineva care apreciaza rechinii laughing)

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Ciudata? Pai? Ciudati sunt ei,nu tu!
Eu unul atunci cand nu am posibilitatea sa ma uit la anime-uri ma uit numai la nat geo sau history. De ce? Pai celelalte canale imi fac scarba. Din cand in cand ma uit si la stiri ca sa nu fiu "deconectat" de la lume dar totusi ce vezi? Numai omoruri, violuri sau lucruri ce tin de politica, altceva nu stiu sa arate...
Desenele sunt vai de ele. Nu mai sunt ce au fost, nici nu ma complic sa intru in detalii cu asta. Pur si simplu te prostesc ingrozitor desenele de acum
Pe kiss, mtv etc nu dau aia melodiile care imi plac...si partea ciudata, sunt un baiat care nu s-a uitat in viata lui la televizor la un meci de fotbal.Si ce?
Imi place mult nat geo caci mai inveti cate ceva si nu e timpul total pierdut, iarasi mai era un canal (nu stiu care) ma uit des la un serial despre oameni de zi cu zi si cum sunt manipulati de mass-media in diverse situatii, iarasi e si unul care iti explica niste magii (un mentalist pe unul din canalele acestea dar nu sigur pe care)
Iarasi imi place cum explica acel Caesar (cel cu adapostul de caini de pe nat geo wild -parca) Iti arata cum ii dresezi si toate cele. Am incercat si eu cu propriul caine si unele chiar merg.
Concluzia mea este ca e mai bine sa te uiti pe astfel de canale intrucat mai inveti cate ceva. Ei sunt ciudati, nu tu!
Daca ai bani atunci poti sa adopti un delfin, e tot pe acolo...
Succes!

-Blytz-

4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Fiecaruia dintre noi ii place cate cea. Unuia ii place Religia, Biblia, altuia documentarele despre stiinta, altuia cele despre animale, altuia cele de pe discovery etc.Fiecare avem gusturi diferite si nu e ciudat deloc sa iti placa documentarele cu rechini...Si eu ma uitam la lei si tigri cand eram mai mic, pe animal planet, dar nu ma consideram ciudat.Altuia poate ii place sa vada sport..Deci cu totii suntem diferiti si avem gusturi diferite..asta nu inseamna ca suntem ciudati doar ptr.ca ne pasioneaza un anumit domeniu pe care pe multa lume nu pasioneaza..deci felicitari.Decat sa te uiti la talkshow-uri cu fete dezbracate mai bine te uiti pe history, animal planet, discovery, digi life, digi world etc.
Deci e total normal.Numai bine

| WarriorCat a răspuns:

Toti suntem ciudati in felul nostru. happy

| Vladii a răspuns:

Omg si mie imi plac rechinii. Daca stii sa faci sarmale te iau de sotie