Fiecare caine are personalitatea si educatia sa, maraitul nu este o problema prea mare, dar daca se ajunge la muscaturi ar trebui sa il educi corespunzator. In legatura cu sforaitul..nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece si eu am tinut oentru cateva zile shar pei-ul prietenilor mei si nu putea dormi nopatea din cauza sa, este specific acestor rase de caini sa sforaie si sa isi elimine gazele si aerul pe gura sau pe fund (stii la ce ma refer). Asa ca nu te ingrijora si incearca sa-l dresezi putin, nu sa-i dai totul pe tava. Mult succes si sa-ti traiasca!
Pai nomal sa maraie ca il deranjezi, nu este nici primul nici ultimul caine care sforaie.
Trebuie dresat "nitel" sa stie cine este seful
Cum spune si victorandrei este normal sa maraie mai ales ca il trezesti din somn dar la chestia cu sforaitul nu prea is de acord mai bine du-te la veterinar cu el!
Este normal ca un caine sa sforaie.nu te alarma si normal ca te maraie ca viseaza sau dormea bine si...
Sper ca te-am ajutat
Este normal sa sforaie...doar este bulldog si sa te astepti si la cateva vanturi foarte urat mirositoare
Buldogul englez este un caine imperfect deoarece poate avea cele mai multe probleme de sanatate.Botul lui este facut astfel incat sa sforaie pentru ca nu respira bine.De asemenea saliveaza in continuu.Cainii acestia datorita botului lor pot murii de sufocare.Am vazut un documentar si toti se intrebaue ce s-a facut buldogul englez? E un caine cu multe probleme? Nu poate respira normal, cormpul lui este facut in asa fel incat ii poate apasa pe plamani.E un caine imperfect.
Buna.Nu te speria dar asa face el.Am citit despre aceasta rasa deoarece vreau sa imi iau si eu unul... si sforaie