| ABY2002 a întrebat:

Sal TPU. Un caine husky este agresiv? Este un bun animal de companie?

Răspuns Câştigător
| Loola19999 a răspuns:

Prietenul meu are un husky de un an si 3-4 luni. Nu sunt agresivi, sunt foarte jucausi si blanzi, in special cu copiii mici, ca si cum le-ar simtii inocenta. Este cel mai bun prieten, dar odata ce-l ai acasa, trebuie sa ai grija de el...Pentru ca are multa energie, preferabil sa stai la casa cu o curte mare, daca nu, sa-l scoti de doua ori pe zi afara, la plimbari, trebuie sa alergi odata cu el si crede-ma ca e greu sa tii pasul! laughing Stiu ca par fiorosi, datorita culorii din jurul ochilor si treflei din frunte, insa cand scot limba par foarte blegi. Sunt foarte inteligenti! Pe parcurs, cu cat cresc, nu mai lasa necunoscutii sa-l mangaie, maraie, dar nu va ataca niciodata, in afara de pasari. Daca ai curte, sa nu te miri cum au ajuns porumbei in cusca lui. Sunt foarte agili si au o gratie in miscari, indiferent daca este mascul sau femela, sunt foarte gratiosi, dar cu o forta imensa, la doar 5 luni pot trage o sanie cu un copil de 7-8 ani.Si inca ceva, au nevoie de mancare speciala, nu poti sa-i cresti doar cu mancarea normala sau resturi, au nevoie de granule de la pet shop. Ah si nu ar trebui sa-ti faci griji cu frigul/caldura. Pe timp de iarna pielea lor elimina un ulei care esti protector, asa si vara. Nu trebuie tunsi pentru ca le dai procesul de crestere al parului peste cap. Daca mai vrei detalii, spune-mi.

6 răspunsuri:
| Metanistu a răspuns:

Caini husky nu sunt agresivi de loc iti zic eu dar problema e ca daca tii doar unu asa intro cusca ceva de genu o sa inebuneasca si daca il plimbi de astea deci trebuie sa ai 2 caini ca sa nu inebuneasca ei sunt ca oameni deci dar eu iti sugerez mai bine un ciobanesc german ca cu huski trebuie scos la plimbare des!

| chioscuta a răspuns:

Sunt caini foarte destepti, si unchiul meu a avut unul, il plimba mereu, dar dupa vreo 7 ani, iarna s-a zmucit odata din mana si dus a fost, nu a mai fost de gasit.In acea perioada era agitat si manca in continuu.Nu stie ce-o fi avut

| ABY2002 explică:

Am un rottweiler si a inceput sa fie agresiv.

| ABY2002 explică:

Nu stiu ce sa zic este fain un ciobanesc german?

| WhereismyNutella a răspuns:

Nu,nu sunt agresivi. Dar am auzit ca sunt cam incapatanati. tongue

| Kriss96 a răspuns:

Niciun caine nu este agresiv.

Întrebări similare