Cea mai agresiva rasa? De fapt vrei sa te bati cu el?
Nu pot intelege de ce unii oameni(in general copii) cauta caini agresivi, dominanti, cu temperament, musculosi si asa mai departe.Chiar va place sa va laudati cu un caine? Credeti ca va apreciaza cineva mai mult?
Cainii sunt animale devotate, cei mai buni prieteni pe care un om ii poate avea, nu o masina de lupte.
Ar fi pacat sa "spurci" un caine prin lupte, in fine...parerea mea,ca cei mai periculosi caini sunt : dog argentinian,pitbull,rottweiler,si dobermanul(e singura rasa de talie mare, care poate fi tinuta la bloc, am avut, e foarte dominant, iti trebuie experienta si dresaj ca sa "stapanesti" unul)... sper ca am ajutat
Buna...nu cred ca e bine ceea ce faci, dar cred ca cea mai rea rasa e pitbull, apoi bultterier...aceasta rasa este foarte agresiva..succes.
Orice din rasele musculoase poate fi agresiv daca-l tii in beci pana pe 1 an de exemplu, dar depinde de gene si nu vad la ce-ti foloseste, ai inima sa-l pui la lupte dupa ce-l cresti de mic sa-l vezi ranit?
Rottweiler,Bull Mastifff, Bull terrier, Tosa Inu, Cane Corso astea sunt agresive si nici nu sunt scumpe.Bafta!
Sincer tu trebuie sa fi un mare imbecil, sa stii si tu cum il cresti asa il ai, eu pe mana ta, nu ti-as fi lasat nici macar un pechinez. Draq de oameni cumpara caini numai pentru baiaie.