| DarkVampire98 a întrebat:

Sall all! as vrea sa-mi iau un caine dar nu stiu de care nas vrea sa consume foarte mult dar pentru asta nas vrea sa fie nisi cat genuchiul broastei ce rasa imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Cosmin876 a răspuns:

Eu am canis, dar iti recomand si bisonu.

7 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Rase mici:Bichon,Shih-tzu,Pekingese,Caniche,Chow-Chow,Pomeranian,Papillon,Lhasa Apso,Yorkshire Terrier,West Highland White Terrier,Pug,Shar Pei
Rase mari-medii:Collie Rough,Dalmatian,Husky,Golden Retriever,Border Collie,Rottweiler,Cane Corso,Afghan Hound
Si sunt mai multe rase,acum depinde de caracterul tau,orice caine este pofticios si mananca,nu mananca mult daca il inveti de mic,toate rasele sunt minunate insa pot avea si mici defecte, documenteaza-te despre rasa care o vrei si care e mai potrivita pentru tine, succes!

| RazzyFUnik a răspuns:

Bichon... in special shitzu
chow chow

| Rutty a răspuns:

Mai bine iti iei un labrador sau un husky!
Nu cred ca mananca foarte mult, adica mai mult decat un terra nova.
Oricum, daca stai la curte ia-ti un caine care "merita" curtea.winking
Acum e alegerea ta.

| biutza1419 a răspuns:

Ia-ti un bichon e foarte frumos dragalas nu mananca mult stiu pentru ca am si eu

| TheAlternativeBeauty a răspuns:

Pai ia-ti un buldog francez http://blog.ama-shop.ro/......jpgcez.jpg sau un pichinez corcitura soricar e maricel si e foarte ieftin din asta am eu

| Doynny a răspuns:

Un bichon sau un chihuahua, ce zici?

| lovedark a răspuns:

Eu iti recoman un papillon e foarte dragut si are urechile in forma de fluturas dar el prefera copii mai mari daca ai peste 11 ani poti sa ai unul