| Aliiinutzatha a întrebat:

Sall am 2 caini unu batran sh bolnav sh unu tanar ciobanesc german, vreau sa-mi iau un catel de rasa mica recoandati-mi catei dar cum imi pot convinge parinti?!? ei zic ca sa asteptam sa moara alalant! helpppp

11 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Esti cam nesimtita cum zice si Lucian, Lucian are foarte mare dreptate...acela este catelul tau e bolnav si tu nu-l ajuti cu nimicasad acela este catelul tau il lasi sa moara si-ti ei alutu apoi astepti sa moara si ala sa-ti iei altul dar nu tie rusine macar putin sau cainii pentru tine sunt niste animale de plus care faci ce vrei tu din ele? Gresit catei sunt niste suflete ca si oameni si trebuie ajutati cand au nevoie

| Bibuşca a răspuns:

Ok Cristina.happy

| YoCookieMonster a răspuns:

Bichon,Shitzu,Lasha Apso,Pekinez,Pomeranian,Papilon,Cardian Welsh Corgi,Pembroke Welsh Corgi, King Charles Spaniel, Yorkshire Terrier.
Apropo Lucian ai dreptate ca si cainele ala trebuie tratat inca pe ultimele minute de viata ca nu are puteri sa se tina puternic.Si eu am un Chow-Chow de 11 ani dar nu astept sa moara.Eu am avut 3 caini Chow-Chow dar pe masculi i-am dus la tara si mi-a ramas femela.
Si sa stii ca si cainele meu prin toata viata lui s-a batut cu cainii ceilalti, a fost calcat pe labuta de masini, a alergat pana acasa sa isi vada stapanii desi avea labuta rupta dar tot s-a vindecat.A avut multe boli si chiar pe cea mai periculoasa care e Maladia lui Care.A rezistat si la asta desi sunt putine sanse de supravietuire.

Eu nu am renuntat la el pentru a-mi lua alt caine.

| Aliiinutzatha explică:

Desteptilor eu zic fiindca ele batran desteptilor sh doctoru a zis ca va muri lool nu aminima de gheata ca voi

| Aliiinutzatha explică:

Sa siti ca eu am inima da nu ma mai raniti si in primul rand doctorul veterinar mi-a zis knu mai are decat 2-5 luni de trait am fost la brasov, la bucuresti, in cta la corbu in suceva degeaba! si in plus cainele e batran ce vrei doctorul nea recomandat sal eutanasiam ca sa nu mai sufere inca aceste 10 luni sau 6 deci eu n-am vrut si acum parinti vor decide sh va rog nu ma ma faceti nenorocita ca pana la urma va e rusina sa zicei despre voi si ziceti despre altu

| zenbatista a răspuns:

Bichon,bichon maltez, bichon havanez, bichon bolognese acestia sunt micitonguecum sa ii convingi?thinking unde's 2 guri de hranit este si a 3 a ma refer la cainitongue

| zenbatista a răspuns:

Adina nu mai da atentie celor zise de aceste persoane daca citeau mai bine isi dateau seama ce vrei sa ziciwinking asa daca nu au citit bine ei vorbesc prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nenorocito tu in loc sa il ajuti doar pentru ca e cainele tau tu astepti sa moara crezi ca GATA asta nu mai e bun vreau altu si cu celalalt cum o sa faci? Ca toti caini cresc. Nesimtita nenorocita esti o nesimtita

| L7L a răspuns:

Lucian are dreptate dar a exagerat putin

| amytzzu2000 a răspuns:

Ai ciobanesc german? eu inca nu am pentru ca nu pot sa-mi conving parintii

| marinadragutik a răspuns:

Bichon,bichon maltez,bichon havanez,bichon bolognese s-au pichinez ichon,Shitzu,Lasha Apso,Pekinez,Pomeranian,Papilon,Cardian Welsh Corgi,Pembroke Welsh Corgi, King Charles Spaniel, Yorkshire Terrier.dar sa nu mai astepti sa moara pentru ca el te are doar pe tine si tu il tratezi asa? totusi...e cam exagerat