| MissAvocado a întrebat:

Sall am nevoie mare de ajutor! azi la bunica am gasit un cuib de turturele la bunica in camara, sigur au intrat pe geam iar bunica le-a strigat cuibul si au ramas 2 oua mici, cum am putea sa le salvam, sa iasa puiutii? ce putem face cu ele, sa le ducem la veterinar sa vada medicul cata vreme au? putem sa incercam sa punem niste perne usoare pe ele sa fie la caldura sa se dezvolte? AJUTOR!(pentru. micile turturele din oua :*)

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Nu ai ce sa faci. O data racite, puii din oua au murit. Ca sa eclozeze le trebuie caldura constanta, iar daca intrerupi caldura mor.
Si presupunand ca vor ecloza cu ce ii vei hrani? Si mai ales cum? Crezi ca vor sta cu ciocurile cascate sa le bagi tu paine sau tot felul de seminte? Nu! Probabil daca vor ecloza vor muri de foame pentru ca nu vei sti ce sa le dai si nici ei nu vor vrea sa manance.
Mai bine lasa natura sa-si urmeze cursul. Asa a fost sa fie. Iar eu cred ca toate au un motiv pe lumea asta, chiar daca noi nu-l stim.

5 răspunsuri:
| # Soranna :x a răspuns:

Mergeti la cineva care are un INCUBATOR si pune ouale acolo...eu asa as facewinking

FUNDA?happy

| cavalerul11 a răspuns:

In primul rand dule la veterinar sa vada sunt bine dar nu mai pierte timpul daca vrei sale salvezi dule sale vada ca veterinarul te poate ajuta

| foxi a răspuns:

Nu ai cum! chiar daca le-ar cloci gaina, nu poti sa-i hranesti!

| Cronki a răspuns:

Pata imensa de petrol din Golful Mexic a ucis milioane de animale si pasari(unele pe cale de disparitie). Chiar daca ouale eclozeaza tot nu sunt sanse ca puii sa creasca. Dar daca vrei sa faci o fapta buna, atunci strecoara'le in cuibul unei perechi de porumbei(hulubi). Daca ouala nu vor fi recunoscute, atunci vor ajunge o doza serioasa de minerale pentru acea pereche. big grin

| elena a răspuns:

Intr-adevar ai nevoie de ajutor... o vorba veche din batrani spune, sa nu strici niciodata cuibul unei pasari, imi este si frica sa-ti spun de ce? Nu mai ai ce face nimic, ouale s-au racit si numai mama/pasare le poate cloci, perechea de turturele, stau cu schimbul la clocit, in asa fel incat ouale se nu se raceasca. Oare de ce nu a mai avut rabdare bunica ta macar trei saptamani pana ieseau puii si plecau din camara impreuna cu parintii? Ia intreaba-ti bunica, stie ce inseamna daca strici cuibul/casa unei pasari? Sper sa nu se intample nimic rau. Numai bine!